Зошто секогаш е така?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пак секогаш се молам од прва да не ми даде, оти после се ќе остане само на секс.

Ништо лошо. Ние само се обидуваме :wink:
Taka e.
Sto gubime ako se obideme?
Nishto, ili ke dobieme ili ne. Ne za dzabe rekle od proba pari ne zemaat:wink:

Vie zenskata populacija odlucuvate so kogo i koga ke imate seks, a na nas ni e vrodeno da se obiduvame, da se e** nesto pa makar i mashko da e :) se zezam

Има машки коишто очекуваат и секс од прв состанок :)
На секое машко при прв дејт 80% од мислите му се како да ја легне. 20% си вика...ммм паметна, шармантна, убавка, смилса за хумор. Али најмногу од се...му иде у глава. Мфф како би и го начукал.
Нема тука шо да се преиспитувате. Мажите се леснопопаливи суштества. Се палиме лесно. Мислиме со две глави...долна и горна. Нема тука шо да се дрви...ваше е девојки...дали ќе не угасите на прв или трет дејт или ќе ни дозволите да се надеваме дека ке биде секс уште првиот дејт!
И да не оладите од прв дејт...нема проблем! Ништо лошо. Ние само се обидуваме :wink:

Сите ние нешто очекуваме, поентата е дали на дело ќе се оствари :) Додека се во прашање само мислите нема никаков проблем. Често и се останува само на тоа.

za da svatis koj e vistinskiot ne e tolku lesno treba vreme za da vidis sto kako i dali covekot ti odgovara,nevinosta da ja izgubis taka lesno ne ide,ako na pocetokot dades ne e dobro ama kako i da e mislam deka covek sto te saka ke te ceka i ke ima razbiranje,ima raboti koj vredat poveke od 1 seks,toa 5 minuti i gotovo ostanuvaat povaznite raboti ne e samo zavrsi rabota i caos,se nadevam deka zenskive se slagaat so mene pozz

Сите ние нешто очекуваме, поентата е дали на дело ќе се оствари :) Додека се во прашање само мислите нема никаков проблем. Често и се останува само на тоа.
Зависи од шмекот и енергијата и привлечноста помеѓу двајцата на првиот дејт :)

Оти е природно...мора да бара,инаку.....на 6-тиот состанок женската ќе побара сама,али нас не ни се чека и затоа.

zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja
Кој те тера на секс значи не те сака. Не си губи време со такви. Еве јас сум поискусен и никогаш не сум барал секс од девојката со која сум бил. Секогаш сум чекал таа да биде спремна и да почуствува дека ја сакам. Што е поентата да принудиш девојка на секс. За задоволство? Ама на овој свет и така има голем број морони. И нивниот број се зголемува.

Да не заборавам, има и девојки кои веќе на првиот состанок сакаат секс, што значи оваа појава не е само кај машките.

Можда пошто се попрактични од жените... Малку е илузорно да се шеташ со некого 6 месеци и да откриеш дека е ко тазе фатен клен во кревет.

Zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?
Хм, а зошто да не? Можда има правило на кој ен-ти состанок да се прај тоа? Не е баш јасно ова во кој правец се цели.
Зошто не е обратно-зошто никогаш девојките не сакаат на прв, втор состанок?

ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja
Ех па ако за девојка е нешто посебно, ќе го чува до брак...и понатаму.
Туку замисли што се се може и во кои отвори и со колкумина без да се скине девојка? Само ако се сака, се се може...али некому е битно дека е невина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom