bounty_hunter
Фатенко
- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 1.268
- Поени од реакции
- 322
Јас пак секогаш се молам од прва да не ми даде, оти после се ќе остане само на секс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taka e.Ништо лошо. Ние само се обидуваме :wink:
Има машки коишто очекуваат и секс од прв состанок
На секое машко при прв дејт 80% од мислите му се како да ја легне. 20% си вика...ммм паметна, шармантна, убавка, смилса за хумор. Али најмногу од се...му иде у глава. Мфф како би и го начукал.
Нема тука шо да се преиспитувате. Мажите се леснопопаливи суштества. Се палиме лесно. Мислиме со две глави...долна и горна. Нема тука шо да се дрви...ваше е девојки...дали ќе не угасите на прв или трет дејт или ќе ни дозволите да се надеваме дека ке биде секс уште првиот дејт!
И да не оладите од прв дејт...нема проблем! Ништо лошо. Ние само се обидуваме :wink:
Зависи од шмекот и енергијата и привлечноста помеѓу двајцата на првиот дејтСите ние нешто очекуваме, поентата е дали на дело ќе се оствариДодека се во прашање само мислите нема никаков проблем. Често и се останува само на тоа.
Кој те тера на секс значи не те сака. Не си губи време со такви. Еве јас сум поискусен и никогаш не сум барал секс од девојката со која сум бил. Секогаш сум чекал таа да биде спремна и да почуствува дека ја сакам. Што е поентата да принудиш девојка на секс. За задоволство? Ама на овој свет и така има голем број морони. И нивниот број се зголемува.zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja
Хм, а зошто да не? Можда има правило на кој ен-ти состанок да се прај тоа? Не е баш јасно ова во кој правец се цели.Zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?
Ех па ако за девојка е нешто посебно, ќе го чува до брак...и понатаму.ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja