Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Сега уште Цонга да го среди... :zlo:
Си заслужува титула. Не памтам Федерер кога последен пат изгубил 3-0. И многу е важно што мечот не беше долг, вака ќе биде одморен за финалето!!!

:zver: :olee:

Мало освежување од новиот број 1

:olee:
Најпозитивен спортист што сум го гледал досега. Ц А Р!

Abe coekot ima smisla za humor, odlicen teniser, i da go preebe Tsonga(a ke go preebe). Bravo Nove samo napred..

Капа му симнувам на Џоле, браво за оваа победа! Во финалето, на хартија полесна задача, ама вака, ќе биде тешко, Цонга игра неверојатно на Аустралијан Опен.

(П)едерер ајдеее швицарац...по дома...3-0 ебати првиот рекет на светот...

Браво Ноле мајсторе по симит го прати:)

(П)едерер ајдеее швицарац...по дома...3-0 ебати првиот рекет на светот...

Браво Ноле мајсторе по симит го прати:)

:pos::pos::pos:

Ноле ќе биде прв рекет за некое време. Убедена сум. Не се случајни овие победи против Федерер...

Браво Џоле,Одличен меч!Заслужи!

Браво за Ноле ме израдува денеска! го гледав натпреварот и за време на последниот сет ке утепав некој и јас мислам повеќе од него се радував кога победи!
Ноле чекам прв грен слем турнир да освоиш
:olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:

И ја чекам Џоле!
Ајде мора да го освои овој Гренд Слем!
Напред Џоле!
И поздрав до тебе, ако не читаш.

И ја чекам Џоле!
Ајде мора да го освои овој Гренд Слем!
Напред Џоле!
И поздрав до тебе, ако не читаш.
Што знаеш:icon_lol:

Инаку, тотално ме восхити со оваа победа... после ваква помината препрека(Федерер) жално е да не го освои гренд слемов.
Само напред!

Алал да му е на Џоле, среќно во Финале, а иначе во колку саат о се игра во недела ? :pos2:

Кога ќе дојди времето за смена на врвот (уште не е дојдено) се надевам дека Џокович ќе биди тој. Надал ама ич го нејчам, дури и го мразам, а најблиску до Надал и Федерер е Џокович

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom