Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грузија треба да избере помеѓу ветување дека некогаш ќе ги примат во ЕУ или закон за финансирање на невладини.
Се додека постои американска амбасада во Грузија, опасноста постои и е реална.Па на тоа работат. Проблемот на западните е што во Грузија сега не се на власт шарените, а ако помине законов никогаш нема ни да дојдат на власт... НемаЗаевЦрпевци/квинслинзи без влез на пари.
Ова ако не е мешање во внатрешните работи на друга суверена држава тогаш не знам што е. Сакаат да исценираат инцидент несомнено, мислам дека Грузијците слободно можат и треба да ги избркаат кловновиве на клоци а после притисоциве и заканиве треба да си ги преиспитаат односите со САД и ЕУ.
Не знам зошто те изненадува оваа.Ова ако не е мешање во внатрешните работи на друга суверена држава тогаш не знам што е. Сакаат да исценираат инцидент несомнено, мислам дека Грузијците слободно можат и треба да ги избркаат кловновиве на клоци а после притисоциве и заканиве треба да си ги преиспитаат односите со САД и ЕУ.