Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Која опасна зона...13место се, на тоа место ја завршиа минатата сезона. Ништо ново.
Не се прај паметен првин види га табелата па збори
f_ytyryrm_bf24777.jpg

Виде сеа колку бода се разлика, и плус сеа изгубија a Ридинг води .

Абе Њукасл си немат појма бе.. Се надевам дека наредната сезона ке ги гледаме во Премиершип!! Оваа сезона ги испласкавме!! 2 натпревара - 11 гола :pos2:

Почна Њукасал да газит 3 победи со ред ги врза 2 на домашен терен и 1 убедлива на гостински со Тотемхен од 4:1 за Њукасол

AUUUU Се враттивме.Киген само нека продолжи вака.Кој кејф ми се напраи.

Иии Пак победа сега на мета беша Сандерленд 2:0 Тепа Њукасал Стрелец беше Овен на 2-та гола

Денеска играа против ВестХем губеа 2:0 и изедначија на 2:2 Стрелци беа Мартинс и Џереми

Да се надеваме дека наредната недела ке изиграат добро против Челзи и ќе земат некој бод!

Ocekuvam utre TUN - ARMIJATA da ja resi bitkata za titulata vo Anglija, so golema pobeda nad Celzi. Mislam deka ovoj tim konecno se razbudi i toa koga bese najpotrebno u finisot na sezonata i se nadevam deka mozat da mu sozdadat i toa kakvi problemi na Celzi u bitkata za tronot ... !!!* ;)

:helou: :helou:

Ocekuvam utre TUN - ARMIJATA da ja resi bitkata za titulata vo Anglija, so golema pobeda nad Celzi. Mislam deka ovoj tim konecno se razbudi i toa koga bese najpotrebno u finisot na sezonata i se nadevam deka mozat da mu sozdadat i toa kakvi problemi na Celzi u bitkata za tronot ... !!!* ;)

:helou: :helou:
Прво, борбата за титулата е решена од дуелот Челзи - Виган(1-1) така да нема шо „тун армијата“ да решава. А дека ќе го победи Челзи убедливо, то бате ни на сон нема да го видиш.:jaj:

abe veruvaj mi mnogu dobar tim imaat i + sea skoro citav deka gazdata ke dava mnogu pari za zasiluvanja
Имаат одличен тим, ама и со нови заслувања не можи неднаш да конкурираат на големата четворка. Ти гарантирам. Можи ќе се изборат за УЕФА, па и за четврто место, ама погоре тешко.

bi trebalo da odigraat dobro so celzi a drugata sezona ke ja zemat titulata vo anglija
Дај не ме смеј со вакви мислења. Ццц, уште долго време екипи како Манчестер, Челзи, Арсенал, па донекаде и Ливерпул малце позади нив ќе владеат во Англија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom