Во кој период сакате да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Во идниот период кој следи, каде што нема да биде потребно луѓето да зборуваат, ќе се разбираат со поглед

Vo robovladetelska amerika , gazda na nekoja plantaza na jugot . eeeee toa e zivot

vo 70-te. neznam mnogu mi e smesno kao bilo togas i neznam sakam da vidam kako e. a moze i 20 godini unapred. kuznae so ke se desi

јас би сакала во '60 ..али не да живеам туку да одам само на неколку дена..:helou:

Па со оглед на тоа што знаеме каков бил животот во минатото јас не би сакал да се враќам назад...Па денеска сме толку унапредени така што не ни помислувам на таа тема да се вратам во минатото...сите имаме се што ни е потребно од мобилен телефон па до интернет дома...а тоа во минатото го немало нели...а ако веќе сакам да живеам во друг период дефинитивно би рекол во иднината затоа што животот би бил поедноставен од овој на денешницата како резултат на напредокот на науката....

Хахаха во периодот на Гоцета Делчев 1903... баш тогаш за време на востанијата против османската власт... Ке сум била некоја револуционерка, со која во ова време сите би биле горди:back:

во времето на Александар македонски, за заедно да ги истребиме сите грчишта

Ако веќе бирам од 1900тите навака е супер период.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom