Во кој период сакате да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Martyr
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da ziveam 100 godini napred vo idninata:nesvest:

Отсекогаш сум сакала во Турско и да се дружам со комитите...
Може и во времето на Цар Самуил, или евентуално некоја од двете светски војни, ама на никое друго место освен Македонија...
Како ме затруле книгиве, а? :icon_lol:

Ja definitivno sum ziveela vo anticko vreme, zatoa sto epten me vlece antikata, ja obozavam :)

vo idninata, vo dalecnata idnina ,vo vremeto na zvezdeni pateki da bidam na brodot ENTERPRISE,da go imam onoj replkatoron,da sum celo vreme vo dvizenje,nikogas na edno mesto ... da plovam niz vselenata so kapetan ZAN LUK PIKARD ... mavni ti tursko i kameno vreme zamisligo ova?

Кога ке можеме да одиме на други планети без проблем и кога би оствариле контакт со вонземјани :toe:

Не сакам во никој друг, сакам тука кај што сум....

Сакам да сум се родил во 1900. Да бидам тотален нуб во првата светска војна, а ветеран во втората...и да загинам негде при крај на втората :)

Во 70-80те...ама не во време на комунизам,уствари не во македонија...негде во америките кога во мода беше Џими Хендрикс,диско музика,мустанг коли,и вестерн филмови!

hm....zavisi...nekogas sakam da sum okolu 1850.....nekogas 80te.........nekogas vo idninata nekade 500 god podocna......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom