Фан Клуб: Цементарница 55

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
бразилците се тука,но дали вардар ке им ги позајми уште на 6 месеци?

Ze karlos i Tiago najverojatno ke bidat pozajmeni na Skendija ,a ne na Cementarnica

Sramota ako vardar im gi ostapi na skendija ovie dvajca igraci zatoa sto vardar sekogas imal korist od ovaa megusebna sorabotka so nas.Da ne gi zaboravime igracite koi svojata afirmacija ja dobija kaj nas, vasovski,blesing,vandair,tasevski,grozdanovski,tanevski,markovski,gligorov, i uste mnogu igraci.

Sega za sega samo dvajca mladi igraci go zasilija klubot.

Prijatelski natprevari bilans dve pobedi protiv skopje 2 0 i macari 1 0 a nereseno so lokomotiva dvajcata igraci na proba najvervatno ke ostanat od drugata nedela nasiot tim odi na podgotovki vo negorski bani.

несрека за талентираниот фудбалер на цементарница-Милан Ристовски(Кумур) тој на еден тренинг добил скрешеница на носот во дуел бил со тој србинот сеа што дојде(незнам како се вика) а на неколку тренинга подоцна имал судир со истиот фудбалер,се удриле со главите при што Кумур си ја повредил(дупнал)главата.Но сега тој е добар и повторно ке може да се приклучи на тимот

Bravo be pirlo za ovie informacii samo napred momci od kisela voda

искрено се надевам на 8-мо место на крајот на овој шампионат

Искрено одма ке ти кажам тешко скоро невозможно е да бидете 8мо место.највеќе може да бидете 10то место и да играте бараж

Da ne se lazame, kolku i da mi e mila cementara realno gledano ima najslab tim i treba da se sluci cudo za da se spasi od ispaganje. Sepak nadezta posledna umira!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom