The Last of Us

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Како фали само Милчо Манчевски да им напраи сцена епизода една :LOL: Горе комшиката како се ебе на покрив ќе напраи погледана епизода :LOL:

Колку вкупно епизоди има прва сезона?

И пола сезона најмалку прикажани се акција борби со тие заразените зомбињата. Во епизода 5 нешто имаше повеќе другото многу помалку. Вака ли е и играта?
Автоматски споено мислење:

Интересно е што ваква анимација има на Google кога пребаруваш за серијата. Кликнав на тоа печурката и се појави ова
Screenshot_20230301-161353_Chrome.jpg

Последно уредено:
Вака ли е и играта?
не брат, у играта има многу многу кликери, ранери, блоатери, други видови зомбиња, луѓе.. само истото не можат да го направат и во серијата, секако има делови во играта и каде се истражува и помалце инфектед.

И пола сезона најмалку прикажани се акција борби со тие заразените зомбињата. Во епизода 5 нешто имаше повеќе другото многу помалку. Вака ли е и играта?
Автоматски споено мислење:

Интересно е што ваква анимација има на Google кога пребаруваш за серијата. Кликнав на тоа печурката и се појави ова
Прегледај го приврзокот 369659

Зомбиња едвај видовме.

Многу ми се допадна осма епизода и прикажувањето на односот меѓу луѓето во вакви пост апокалиптични сценарија.
Со инфицираните е стрејт форвард ситуацијата кога знаеш дека увек сакаат да те скинат додека кај луѓето не знаеш кои им се задните намери и со какви психопати си имаш работа.

@Zlatikevichius, читај кој е во игра да ја замени Бела Рамзи во втора сезона :D
Oh, my eyes started bleeding!

Од еден фрик (Bella Ramsey) на друг фрик (Emma D’Arcy).
Sam Smith нема ли да го уклучат? Истата фрик (non binary) секта се.

Каков кретенизам е дошол...:facepalm:

the-last-of-us-giraffes-scene.jpgmaxresdefault-8-scaled.jpg

УШТЕ КОГА СЕ ОТВОРИ ТЕМАВА ЧЕКАВ ДА ГО ОБЈАВАМ ОВА, МОЈАТА ОМИЛЕНА СЦЕНА ОД ЦЕЛА ИГРА А И ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ЈА ГЛЕДАМ ЕПИЗОДАВА ДА ВИДАМ КАКО ЈА НАПРАВИЛЕ, СПОРЕД СЛИКИВЕ ЈАКО Е. П.С АКО ЈА МЕЊААТ БЕЛА РЕМЗИ ВО ВТОРА СЕЗОНА СЕ ИДИОТИ, МОЖЕБИ БЕВ СКЕПТИК ДЕКА НЕ ЛИЧИ НА ЕЛИ, АМА КАКВА ГЛУМИЦА , АПСОЛУТНО НА ВРВНО НИВО ЈА ИЗГЛУМИ ЕЛИ ДО НАЈСИТЕН ДЕТАЛ. ТАМАН ЗА 2-3 ГОДИНИ ЌЕ ПОРАСНЕ И ЌЕ БИДЕ БАШ КАКО И ВО ВТОРИОТ ДЕЛ НА ИГРАТА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom