- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.898
- Поени од реакции
- 2.901
Добро, само кај мене нема македонски превод на Tulsa king на ТВ апликацијата? Описот на содржината на серијата е на македонски а превод за избор на македонски нема...wtf ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кум 1 и 2 дел, Индиана Џонс сите 4, Jaws едно 3-4 дела видов прееска, Back to the Future 1 и 3, Трансформери од 2 до 5 дел и Bumblebee, Скорпион кинг 1-4, Purge 3 дела, Мумија 3 дела со Фрејзер и новиот со Том Круз, Борновата квадрологија, Paranormal activity 5 дела, Mission Impossible 6 дела, Мадагадкар 3 дела, Кунг фу панда 3 дела, Jurassic Park 4 дела, Форест Гамп го има, Гладијатор го има American Pie 5 дела, Shrek само Forever After (последен дел од трилогијата мислам беше), Терминатор само Genisys, Godzilla го нема ...Колку филмови имаат од Парамоунт Продукција и Универзал, филмови како Кум, Шрек, Титаник, Индиана Џонс, Форест Гамп, Трансформери, Годзила, БрејвХарт, Гладијатор итн?
Денес ми се појави реклама на ФБ ,као 2,99 евра промотивно . И викам ај да видам шо чудо е , внесувам картичка и оп пробува 5,99 да ми наплати [emoji35]Кај нас е 3 евра ако активираш денес.
И не е така лошо за 180 денари месечно.
11 сезони од Фрејзер, 8 од Хаус, 5 од Калифорникејшн, нови серии ко Halo, King of Tulsa.
Фино е што ко HBO имаат од А до Ш кај што можеш да видиш сè што имаат, а не ко шашавиот Нетфликс.
Едино од мене замерка имаат што имаат црна позадина на преводот и нема можност да се направи позадината проѕирна ко кај HBO и што преводот некогаш знае да е во 3 реда и зафаќа добар дел од екранот.
Прегледај го приврзокот 367341
HBO подобра понуда има .Zirnav malce vo uslovi za koristenje, ne razbrav bas, na 3 uredi moze odednas, ima li prostor da se delat akaunti ili ne, za 3 $ I ne e taka skapo, I mi deluva podobro od hbo max sto momentalno plakam 5$, a go koristime trojca so razlicno ip, go delime.
Mislenje?
Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk
За Disney Plus не може во ист момент да се гледа од повеке профили..се прикажува порака.. ПровереноДа на HBO Max се прават три или повеќе профили и секој си користи на различно ip/ на различна локација да и може секој од нив да гледа во исти момент различна содржина од платформата/ услугата.
Јас HBO Max делам со брат ми.
Исто вака може и на Disney plus, Netflix.. верувам и други платформи го имаат ова ама се зависи каква услови за користење има.
Делиме четворица Дизни плус откако започна со работа кај нас , и до сега не ми јавило никогаш ваква порака [emoji16]За Disney Plus не може во ист момент да се гледа од повеке профили..се прикажува порака.. Проверено
Не, само двајца сме, чудноДелиме четворица Дизни плус откако започна со работа кај нас , и до сега не ми јавило никогаш ваква порака [emoji16]
Мислам дека сте се погодиле повеќе од четири стрима истовремено па затоа пораката ти ја дава .
![]()
Имам само HBO Mаx од овие што се плаќаат и тоа само поради тоа што имам HBO тв канали. Друго што и да сакам ќе гледам нелегално и онака ни е крш државава никој не се грижи што јас гледам нелегално филмови и серии.Уште еден сервис кој нема да види денар од @MARCELLO![]()
Пу да тибам сервисот глуп. Ниту десктоп, ниту мобилната апликација ниту тв апликацијата имаат можност за промена на јазик. И сега место да гледам се на ENG по дифолт, се е на Чешки. Толкави идиоти се што и насловите ги превеле па така на пример The Northman е Severan. До петок им давам да се опраат иначе ги откажувам одма, глупости живи е ова.
Зборам за јазикот на самата апликација, не за преводи.