SkyShowtime (стриминг платформа за гледање филмови и серии)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли веќе мк превод на сите содржини на оваа платформа или се уште не? Многу глупо од нивна страна мораш прво да се претплатиш за да ги видиш содржините на филмовите или сериите, ако немаш претплата не можеш да видиш што нудат. Глупости.
Уште нема. Којзнае дали воопшто планираат да додадат иако ме уверуваа дека ќе има.

Има ли веќе мк превод на сите содржини на оваа платформа или се уште не? Многу глупо од нивна страна мораш прво да се претплатиш за да ги видиш содржините на филмовите или сериите, ако немаш претплата не можеш да видиш што нудат. Глупости.
A kade mozes da vidis?
Na netflix?
Na hbo max?
Автоматски споено мислење:

Уште нема. Којзнае дали воопшто планираат да додадат иако ме уверуваа дека ќе има.
Jas ne veruvam deka ke ima ipak srpski mi e dovolno na site serii i filmovi ima

Не знам што гледав пред извесно време, филм некој ќе да беше - имаше македонски превод. На еден единствен.

Ја користам последната верзија од тука но никако да ја оправам апликацијата да пушта филмови на андроид бокс.
Го има некој друг истиов проблем?

Ја користам последната верзија од тука но никако да ја оправам апликацијата да пушта филмови на андроид бокс.
Го има некој друг истиов проблем?
Kakov android box, ako nema serificiran andorid tv odnosno ako ne e Xiaomi Box/Stick ili Firestick i sl nikogas nema da raboti, moras da koristis sertificirani uredi so original android tv os kako tie sto gi navedov za da ti raboti skyshowtime hbo max i netflix korektno inaku ke ti rabotat samo onie aplikaciite za mobilen i tablet a ne za android tv
Автоматски споено мислење:

Isto taka resiverite od Move TV imaat Android Tv OS, Fuego televizorite vo Neptun imaat od poevtinite

Ич не ми се свиѓа што цел интерфејс им е преведен на македонски, најавите за филмовите им се со превод на македонски и ќе пуштиш рандом серија/филм и имаш босански, хрватски, српски (малтене еден ист јазик), ама ретко македонски.

Yellowstone видов им е со македонски, новиот Декстер, Yellowjackets, ваљда новиве серии што им искачаат по една епизода во неделата.

Ич не ми се свиѓа што цел интерфејс им е преведен на македонски, најавите за филмовите им се со превод на македонски и ќе пуштиш рандом серија/филм и имаш босански, хрватски, српски (малтене еден ист јазик), ама ретко македонски.

Yellowstone видов им е со македонски, новиот Декстер, Yellowjackets, ваљда новиве серии што им искачаат по една епизода во неделата.
Зарем нема интерфејсот да го смениш на англиски јазик?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom