Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Челзи освои ПЛ со Лукаку како прв стрелец, не би сакал да бидам дел од фан клуб Јунајтед. Донев ќе донесе апокалипса, у Cthulhu ќе се претвори.
Зошто? Па тука сите освен фановите на Јунајтед го исмеваа Лукаку..

Зошто? Па тука сите освен фановите на Јунајтед го исмеваа Лукаку..
Не му замерувај, не е добро детето, посебно на жешково изгледа пролупал ;)
Дека Челзи ќе освои мало сутра, него ајт нека си прават ладни некое време!

Ако Челзи освои ПЛ со Лукаку како прв стрелец, не би сакал да бидам дел од фан клуб Јунајтед. Донев ќе донесе апокалипса, у Cthulhu ќе се претвори.
Челзи да освои се мали шансите,
Челзи да освои со Лукаку се скоро па невозможни шанси :icon_lol:

Гледам во старата тема баравте фанови на шампионите да отворат нова тема. Го очекував Донев, изгледа зафатен беше нешто, но ете се јави денес.

Очекувам многу интересна сезона, Челзи и Манчестер Јунајтед ќе бидат многу поконкурентни од лани, а се надевам и Ливерпул иако не изгледа ветувачки после летово со само едно засилување. Се надевам дека Сити нема да го донесат Кејн и да се прошетаат до титулата.

Сезонава за разлика од претходната, Јунајтед и Челзи немаат изговори, мора да идат all-in и да бидат конкурентни до крај, to close the gap. Сити очекувам пак да биде шампион, особено ако го потпишат и Кејн едноставно ќе имаат Х фактор против мали екипи и ќе ги бушат како и до сега.
Ливерпул ми се права енигма, мислам дека стагнираат уште пред две сезони откога освоија ПЛ уште во декември ама сезонава ќе им биде тука Ван Дајк и се надевам ќе имаат повеќе среќа со повреди за да немаат изговори и да видиме до кај се али не ги очекувам во битка за титула, топ4 сигурно.

Каков ФФП, какве пичке материне.

Сезонава за разлика од претходната, Јунајтед и Челзи немаат изговори, мора да идат all-in и да бидат конкурентни до крај, to close the gap. Сити очекувам пак да биде шампион, особено ако го потпишат и Кејн едноставно ќе имаат Х фактор против мали екипи и ќе ги бушат како и до сега.
Ливерпул ми се права енигма, мислам дека стагнираат уште пред две сезони откога освоија ПЛ уште во декември ама сезонава ќе им биде тука Ван Дајк и се надевам ќе имаат повеќе среќа со повреди за да немаат изговори и да видиме до кај се али не ги очекувам во битка за титула, топ4 сигурно.

Варан и Санчо ке се прилагодуваат сезонава за разлика од играчите на Челзи на чело со Вернер се уиграни и ако лани се вадеа годинава нема мрдање посебно сега со Дрогбињо

Sent from my iPhone using Tapatalk

Варан и Санчо ке се прилагодуваат сезонава за разлика од играчите на Челзи на чело со Вернер се уиграни и ако лани се вадеа годинава нема мрдање посебно сега со Дрогбињо

Исто како што лани се очекуваше од фанови од Јунајтед да се прилагодат Вернер и Хаверц, ох не се очекуваше, веднаш почнавте со хур-дур коментари и посмејување.

Исто како што лани се очекуваше од фанови од Јунајтед да се прилагодат Вернер и Хаверц, ох не се очекуваше, веднаш почнавте со хур-дур коментари и посмејување.

Сеа кажи треба ли да се прилагодат или е мит тоа?

Сакам Астон Вила да изгази поштено и појако сезоанва.. Ептен ми праат ќејф играчите шо ги донесоја на чело со Ингс, минус Грилиш кој ми идеше на курац. Не знам шо се запалија сите по него, ама обично преценето англиско педерче(може грешам, не знам... ама на тежок просек ми излеа).

Eвертон со Бенитез овој пат ќе се качат на престолот ....Ричарлисон и Кевин Клајн ќе му го дупнат глајте на сите... :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom