Дали ако сте со кола си седнувате некаде на кригла пиво?

• Креатор на темата Креатор на темата NekojBatka
  • Време на започнување Време на започнување
Само за едно пиво ми беше фората, сеа на топлово стално проаѓам покрај некој паб/пивница и си велам, едно пиво како добро ќе ми дојде :)

Не сум некој изврсен пијач.

ako ti e samo za edno ne bi trebalo da imas problem.... malo pivo/mala krigla ti e okulu 1,3 standardi pijacki ali ako imas malku masa na tebe togas mozes da go treteiras ko 1na... ovde imase studii na vremeto deka 2 piva prviot saat i posle 1 sekoj sleden saat se OK da si pod limitot. druga rabota e sto alkoholot ne te faka odma, taka da ako si blizu mozes pivo i imas nekoja fora od 20tina min pred da pokaze...

inace za site sto pisuvate za promili alkohol, lol, dozvoleno e obicno 0,05 ne 0,5... 0,08 e veke mnogu i pocnuvas da imas posledici koga vozis... 0,2 e veke tesko pijanostvo a 0,4 e veke gubenje svest i truenje....

Последно уредено:
Само за едно пиво ми беше фората, сеа на топлово стално проаѓам покрај некој паб/пивница и си велам, едно пиво како добро ќе ми дојде :)

Не сум некој изврсен пијач.
Пак зависи од тебе, тоа едно пиво може гз да те направи може и ништо да не ти бидне. Јас знам дека можам без проблем да отидам на пиво у сред ден и да продужам најнормално, некој ќе го зашемети. Нема правило. Ако ти се мати од 0.5 кригла боље не го прави.

Пијам само Пролом вода добра е за дебелото црево. Добро чисти. :ROFLMAO:

de be neli vegan si? sto imas u debeloto crevo za cistenje? ili ti moderen bese so gay rights itn vie doma na par nepar da ne igrate u krevet koj kogo ebe?

nego zaebi dobar si ti, ako stvarno mozes bez alkohol i meso si eliminiral bar edno zadovolstvo... se cistis kaj i da e $vetec ke mora da te proglasime...

Со една две пијачки испиени се осудувам да возам, повеќе не. И кога одам некаде со умисла да се напијам повеќе воопшто не возам. Уствари тоа веќе многу ретко ми се случува, речиси воопшто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom