Хахахахах… абе се приметува кога ќе зумираш таму кај што паѓа сенката од куќата. Иначе овие таблети ги користам
Прегледај го приврзокот 339402Прегледај го приврзокот 339403
види да не ставаш премногу хлор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахахах… абе се приметува кога ќе зумираш таму кај што паѓа сенката од куќата. Иначе овие таблети ги користам
Првпат гледам ваква амбалажа, ама мање-више се е исто. Битно не се ослонувај само на таблетите! Тие се повеќе за одржување на некој минимум, не можат брзо да постигнат барана концентрација, а богами не можат ни да ја одржат ако не дотураш течен хлор.Хахахахах… абе се приметува кога ќе зумираш таму кај што паѓа сенката од куќата. Иначе овие таблети ги користам
Хлорот не покажува ништо во водата! Го хиперхлорирам до 20ppm и кристал е.види да не ставаш премногу хлор.
Не знам само колку разбра од муабетот, ама (многу)пожелно е да имаш тестери!Од Меркур ги земав, продавачот ми рече дека најдобри биле (а и малце поскапи од другите). Пола таблета ставам во пловакот за базен димензии 366х99 (8,6 тони).
п.с. Фала ти![]()