... џабе се мачиш, Грк не би се бламирал на ваков начин, ова е само еден чистокрвен Македонец измутиран од околностите со месечен хонорар од по 40 000 денари од буџетот, кои се активираат по потреба, по социјални мрежи во интерес на северџаните кои се на власт.
Неќам да звучам дрско, но 40.000 денари до 5ти во месецот не ме покриваат.
Не, не, има тука некоја интересна приказна, дефинитивно има "нешто грчко", се гледа по тоа што на кирилица пишува со спелинг цели зборови, јас намерно испуштав букви туку само говорните букви за да видам дали ќе знае што му зборам без гугл транслејт. Е сега откога тоа го установивме уште повеќе ме заинтересира што позадина има. Јас имам теорија, мислам дека е сличен случај како еден член Фимчо (fmi), ама да видиме дали он ќе ја потврди.
Нема врска, од контекстот разбрав дека намерно пишуваш работи кои теоретски би испровоцирале некој грк кој чмари на македонски форуми, незнам од каде но во пишана форма (дури и на кирилица скршено) можам да го доловам контекстот на грчки, ми одат јазиците што да речам.
...нема врска ти кажувам гарант нема ништо потекло со Грција, едноставно во Битола има многу грчки дуќани, па и самите битолчани научиле нешто „малака“ во нивно присуство, овој е партиски подмладок активиран по потреба и ништо повеќе!
Прегледај го приврзокот 334805
... и јас не познавам народ со толку кодоши и предавници како македонскиот народ, реченицава иако кажана пред сто години, сеуште актуелна изгледа безвременска на жалост за македонскиот народ!
"едноставно во Битола има многу грчки дуќани", ова ми кажува дека не си бил најверјатно во животот Битола, последен пат кога бев Битола, единствено нешто приближно Грчко беше сендвичара гирос каде правеја, незнам ниту еден "грчки" дуќан, а и Битолчани единствено келнерите знаат да речат добар ден, и благодарам на грчки и тоа е.