Кајгана собиранка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

кратко јасно, кога?

• Вкупно гласачи
    43
English Pub во Кратово 120 денари точено гинис. Just sayin... :rolleyes:
Не кажувај, ќе го направат туристички центар па ќе колнат охриѓани после. :D
Автоматски споено мислење:

Еве јас викендов ќе го испитам во име на Кајгана заедницата :rolleyes:
А не викаш или со Ска ќе одите? :icon_lol:

Позната работа кога се договара собиранка, овој не бил тука, ај не таму туку ваму, еден имал итна работа, друг незнам што ....и...ништо...нема договор, нема собиранка.

@DenaM ке биде тажна :cenzura:

Позната работа кога се договара собиранка, овој не бил тука, ај не таму туку ваму, еден имал итна работа, друг незнам што ....и...ништо...нема договор, нема собиранка.

@DenaM ке биде тажна :cenzura:
Ти на колку собиранки рече си била?

Не кажувај, ќе го направат туристички центар па ќе колнат охриѓани после. :D
Автоматски споено мислење:

А не викаш или со Ска ќе одите? :icon_lol:
За истражувачки цели одам, и само жени ќе бидеме на чело со @Agda Beata :love:

Ќе правиме инишиејшн ритуал за нови членки во нашето Кајгана сестринство.

Ja mozhe da dojdam samo ako nekoja so shtikline bide visoka 1, 60 m i se druzhi so mene. Prvo ne sakam da izgledam kako konopoj, a drugo koga se napadjam zenski hehe

Тапа е ирскиот, подобро доете во Велес, скопско точено стотче, гинис точено двеста.
Скопско си е скопско :D
Веќе ја направивме собиранката вчера. Да го испоштуваме велешанецот што не пропушти утакмица на Вардар полусезонава и да прославиме титула.
20220516_151930.jpg

Не ставаме слики од скарата, да не паднете во депресија. Велес и Прилеп нумеро уно за скара.

Ја би дошол ако има некоја добра свирка, еднаш сум бил, 2013 или 14та,у мистик мислам беше па кај пеџа у стан му ја срушив закачалката(или обратен беше распоредот не се сеќавам) со 200 палтиња на неа.

@dobramuzika

Pokraj toj pub so џонтра da se opravas e grev. A ushe pogolem grev e oficirski so ja zema terasata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom