Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно не прават, се плашат да не се набилдаат па после никој нема да ги сака, ќе изгледаат вака :vozbud:

ретки се тие што несакат мускули, не сте по мој фкус шала на страна ај па да прашам нешто како да не биде без ништо:D
1.Зошто кога ви се допаѓа некого глумите страмежливост(или стварно сте срамежливи) со други зборови какви сте кога сте срамежливи?
Преку глава ми е веќе или запознавам девојки кој глумат срамежливост или навистина се срамежливи ! -_-

Навистина не знам за другите девојки, но јас не сум срамежлива. Навистина имам трема кога треба да зборувам пред повеќе луѓе, но не сум срамежлива со мажи.

Феминистка?
Дозволи да ти споделам една тајна од машкиот свет.И ние имаме чувства, и за нас е НАЈБИТЕН карактерот на жената па после убавината, а тоа болдираното е најинфантилната феминистичка реченица евер:pos:

Знам дека имате чувства, најчесто поискрени од женските. За тоа подетално во темата ,,Зошто е подобро да бидеш женско,, и имаше уште една ,,Дали мажите знаат навистина да сакаат,,.
И од искуство (не само мое) знам дека можам да убедам многу мажи да купат нешто што реално не им е потребно :)
--- надополнето: 14 декември 2011 во 00:09 ---
По колку склекови правите?

По ниту еден :)

Девојки дали сте за секс за една вечер, на 1 април со маскиран тип, пример маскиран во Зоро на кој ликот не му се гледа, мене пример ептен ми се праи мерак да имам секс со девојка за една вечер на која ликот и е до пола скриен, и се разбира ништо неќам да знам за таа девојка.
ПС: Eдвај чекам да дојде први април :vozbud:

Девојки дали сте за секс за една вечер, на 1 април со маскиран тип, пример маскиран во Зоро на кој ликот не му се гледа, мене пример ептен ми се праи мерак да имам секс со девојка за една вечер на која ликот и е до пола скриен, и се разбира ништо неќам да знам за таа девојка.
НЕ! Дал си луд тоа само ку*ва може така без да те знае а и нема поим како изгледаш под маска;) А желбата незнам кај ќе си ја оствариш:D:icon_lol: Овде не верувам у мк;)

НЕ! Дал си луд тоа само ку*ва може така без да те знае а и нема поим како изгледаш под маска;) А желбата незнам кај ќе си ја оствариш:D:icon_lol: Овде не верувам у мк;)
Ќе идам во Хрватска таму девојките се послободни :D

Да. Кога не би имала дечко.

Ќе идам во Хрватска таму девојките се послободни :D
И таман имаат во Далмација маскембали често, почињаат од фебруари и ТАМАН! Јави ни како беше:pos::D СО среќа! :icon_mrgr:

Пријави се тука се надевам ќе најдеш некоја !

Гледаш дека има такви кои би прифатиле, види ја Purple Puma :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom