Secret Movie Jokester

• Креатор на темата Креатор на темата Corvus
  • Време на започнување Време на започнување
Ја на @Monte али забораив да зеам у предвид дека можда боље е да е глеан Франкенштајн оргиналот пред да се глеа комедијата.. мада не би требало толку да влијае

Ја на @Monte али забораив да зеам у предвид дека можда боље е да е глеан Франкенштајн оргиналот пред да се глеа комедијата.. мада не би требало толку да влијае
Нема врска за оригиналот, едноставно очекував повеќе да ме насмее, а имаше само неколку такви моменти. :D

Ми го погоди филмот џестерот а и ја него, е сеа ако го начекам да праша ќе му кажам ако не.. каде е тој leak :anco:

Најдобро @Corvus да ја постира цела табела кој на кого му се има паднато и џабе да не нагаѓаме.
Инаку јас вчера дознав дека треба да гледам филм зошто пораката не се испратила кога трокираше ПП. И однапред и одназад му се извинувам на предложувачот :icon_mrgr:

Јас им се извинувам на @Ska Maniac и неговиот предложувач за пропустот од моја страна. Се надевам ска ќе го изгледа филмот и ќе ужива во него бидејќи доби прекрасен предлог, и уште еднаш се извинувам на двајцата за грешката од моја страна.

Нема врска за оригиналот, едноставно очекував повеќе да ме насмее, а имаше само неколку такви моменти. :D
Пародија е на конкретен филм. Ако не го знаеш оригиналот и што исмеваат, најголемиот дел од шегите изгледаат глупаво. Инаку е одличен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom