Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
@Dardan-ia
Не сам србоман, ама Србија може да не згази нас, Албанију и Косово заедно.
И воено, а богами и у кошарку.

Него дај не биди педер шиптаp, одговори ми. Кои су ви предци, Илири или Дардани?

Од: Србија е појака од Албанија, Македонија и Косово заедно.

Ја спушти споредбата на: Србија е појака од Македонија.

Од: Србија е појака од Албанија, Македонија и Косово заедно.

Ја спушти споредбата на: Србија е појака од Македонија.
Наравно дек си глуп, не си ти криф, шиптаp си.
На Кадаиф му реплицирам за споредбу сс Македонију, а иначе стоју си на стаф дека јутре да зарати без никакфу надворешну вмешаност, Србија ке не порази сфи две ипол државе.

Ајде бе кажи више едн пут, кои су ви предци козо планинска сс три здрави зуба у цело село што ги имате.

Русија има голем интерес да започне војна преку Србија како прокси на Косово. Ќе се скрене внимание и оружје на НАТО од Украина на балканот, и ќе и се одврзат рацете на Русија поагресивна да е во Украина.
Ништо чудно да гледаме ново големо шоу на Косово дечки во следниот период.

Наравно дек си глуп, не си ти криф, шиптаp си.
На Кадаиф му реплицирам за споредбу сс Македонију, а иначе стоју си на стаф дека јутре да зарати без никакфу надворешну вмешаност, Србија ке не порази сфи две ипол државе.

Ајде бе кажи више едн пут, кои су ви предци козо планинска сс три здрави зуба у цело село што ги имате.

Оружјето што го доби Србија од Русија нели е вмешаност?

Сојузите постоеле и ќе постојат.

Без разлика вака или така ќе го јадат сунетисаниот албански и несунетисаниот албански и македонски ...

Македонија до Врање, источно од Прешево со се Прохор Пчински, Амин.

...Да, да и фотографијата е сигурно фотошоп! :pos:
Бијонс матер му ебам пар децении сме на обука сите ние во перење на мозокот операција која не ни е кажана дека е започната и кога..и ти сега евоцираш стари работи кои би требало да исчезнат од твојата глава..

Чекај чекај, блага шпагето.
Сериозан си дека смо појјаки воено, економско,патриотски, политички и било како од Србију? Дали си стфарно сериозан?
Ако си, одлогирај се и не се логирај док не испари шербет од тебе.
Воено не сме на хартија појаки глупа шопска џукело! Ама србите немаат ниту воен, ниту човечки а уште помалку економски капацитет да војуваат подолго од една недела како агресор. Иди напикај се у твојата шопско-торлачка шупка и скриј се после муабетов!

Бијонс матер му ебам пар децении сме на обука сите ние во перење на мозокот операција која не ни е кажана дека е започната и кога..и ти сега евоцираш стари работи кои би требало да исчезнат од твојата глава..
...па кога се повторуваат, де жа ву перење мозок, ни по толку години ниту придобија култура, нит станаа цивилизирани, само лошо околу нив ми се скурчи више, цел живот низ Европа работаат се враќат назад дома без никакви здобиени цивилизациски и културни манири, ништо нула, не почитуваат закони, зулуми нон стоп покажување сила чопоративно, а бе ексик,

кој има муда да им каже, ни новинари, ни Вучиќ, нит Европа,

ice_screenshot_20230930-173950.jpeg

- Кога ќе го екстрадирате ОСУДЕНИОТ ЗА УБИСТВО НА ДЕЦАТА КАЈ СМИЛКОВСКО ЕЗЕРО, КОЈ СЕ КРИЕ ВО КОСОВО И НЕ ГО ПРЕДАВАТЕ, НЕМАТЕ ПРАВО ДА БАРАТЕ ЕКСТРАДИЦИЈА НА ДРУГИ ЛУЃЕ ЗА ВАШИ ИНТЕРЕСИ БЕ БИЛМЕЗИ ЕДНИ“

Последно уредено:
cekaj sega pojako e Kosovo od Srbija ispagja rabotava?

realno veke 25 godini prakaat pari pecalbarite za puski, mora da e pojako stanato :D :D :D
изгледа дека е појако, србија нема ништо покажано веќе долго време, од пораз до пораз, ова последново им е тешка брука, излегоа тешки гревој, бадијала се курчат, го изгубија Косово и никогаш нема да го вратат, нека си го признаат и така не им треба со милион шиптaри и нека тераат напред без да се глупираат.

Воено не сме на хартија појаки глупа шопска џукело! Ама србите немаат ниту воен, ниту човечки а уште помалку економски капацитет да војуваат подолго од една недела како агресор. Иди напикај се у твојата шопско-торлачка шупка и скриј се после муабетов!
Hahaha не сам шоп, шпагето торбешка.
Па да бе, за 4 д'на ке капитулирамо, такој да нема да ги треа 1 недеља.
Напикан сам ја куде тфои женски по дома, дојди пробај да ме извадиш.

Hahaha не сам шоп, шпагето торбешка.
Па да бе, за 4 д'на ке капитулирамо, такој да нема да ги треа 1 недеља.
Напикан сам ја куде тфои женски по дома, дојди пробај да ме извадиш.
Не бил шопска џукела :pos:
За тоа доволно е да ги чита човек твоите постови да свати дека друга вистина нема.

Јас сум православен македонец. А ти торлаче можеш да пишеш на тастатура и понатаму за нешто што не си.

изгледа дека е појако, србија нема ништо покажано веќе долго време, од пораз до пораз, ова последново им е тешка брука, излегоа тешки гревој, бадијала се курчат, го изгубија Косово и никогаш нема да го вратат, нека си го признаат и така не им треба со милион шиптaри и нека тераат напред без да се глупираат.
Момчиња македончиња кога ќе созрееме еднаш аман..Ако носи некој српско име и презиме не значи автоматски дека е србин или македонско име и презиме (типичен пример е ЉуБчо) никаТ не одите на ,,прва” со емоции и агресивно однесување..почекајте малку нека слегне прашината..

Момчиња македончиња кога ќе созрееме еднаш аман..Ако носи некој српско име и презиме не значи автоматски дека е србин или македонско име и презиме (типичен пример е ЉуБчо) никаТ не одите на ,,прва” со емоции и агресивно однесување..почекајте малку нека слегне прашината..
момче македонче Јас сум Македонец не македонче и не одам агресивно против никого, јас повеќе се дружам со срби него вие сите тука што дркате, ама за разлика од вас јас не одам со емоции како што викаш, реално е гледам ситуацијата, а таа е дека Србија никогаш нема да го врати Косово ниту им треба, тоа го знаат и нивните политичари ама немаат храброст да ви го кажат.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom