Џ
Џонтра Волта
Гостин
Не си албанец ти, шиптaр си.Албанец плаче за албанец.
Србин плаче за србин.
Упс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си албанец ти, шиптaр си.Албанец плаче за албанец.
Србин плаче за србин.
Упс.
На што мислиш се ситам?Добро бе, само запамти на што се ситиш, следен пат коа ќе умре шиптaр и ќе дојдеш на форумов да квичиш како сте угнетени и обесправени. Само напред, има да плачеш пред најмилото.
Ne nego Muslima place za musliman!
Tebe takvoto ce te bolese ako se raboteshe za nekoj katolik od albanija!
Никој со здрав памет не би плачел за некој што ја бара бељата со години. И тоа со години. Со години мучки правеа со бајденови и клинтонови. Со години опсада врз доњецк и луганск. Со години закани за крим(што се оддели без испален куршум до лани). Со години гебелс мебелс сиг феил. Со години Нато мато. Еве нато. Колку ебано супер е у ебано нато. Просто црканав од безбедноста да шУпонци возат по тротоари и да се закануваат да газат и убиваат луѓе. Кур ме здоболе и за руси, и за ерменци(што за жал во нато не ги сакаат), и срби, и за турци, и за азрбејчанци. Се друго нека се клеца.украинци
Се ситиш дека умреле срби не кур ми филозофирај каурска лицемерност кога си неписмен како камен.На што мислиш се ситам?
Се ситам на безкрајната каурска лицемерност.
Ретардо, таа организација е невладина.
Овие 3 дена жалост имаат, РЕТАРДО.
Не мора да сум писмен за да знам дека сте лицемерни.Се ситиш дека умреле срби не кур ми филозофирај каурска лицемерност кога си неписмен како камен.
Не се нервирај. Еве ти владина. Прочитај, ќе видиш интересни работи.
![]()
Qeveria Haradinaj, 10 Mijë Euro Familjes së Sulmuesit të Policisë në Prizren
Njëri nga të dënuarit nga Gjykata e Shkupit për përleshjen e armatosur të vitit 2015 në Kumanovë, i cili do të përfitojë nga vendimi i Qeverisë së Kosovës për ndarjen e 10 mijë eurove për familjarët e dënuarve është edhe Shefqet Hallaqi, i njohur me nofkën “Sheki”. Qeveria e Kosovës në mbledhjen...kallxo.com
Како сакаш мир со срби? Знаеш ли ти дека имале план да се спојат со Грција, преку Македонија, знаеш ли дека тој план е преку 100 години стар, а најблиско до остварување бил кога Милошевиќ му го предложил на гркот, среќа гркот се плашел од војна од поширок размер (Бугарија и Турција).
Инаку колку за твоите браќа срби, денес ќе беше дел Србија дел Грција.
Ова мапа ти е показател каде претежно живеат србите во Македонија, иначе колонизатори,дали ти личи ова обид за правење коридор кон Грција ?
![]()
А кој ги предизвика несреќите пуно? Koj активно придонесува да се десат такви работи? Тој што ја држи и фирмата, и полицијата и министерството и министерствата за транспорт и врски и здравство? Не ти текнало можда дека тие безбедносни мерки и процедури можда ...вероватно..треба да се исполнат? и дека цела низа типови што ги заобиколат се сварно за ќотек? Не бе хеј, они не си го чуствувале вииноовни бе хеј!за настраданите овдешни во несреќи итн.
Кај е лицемерието бе? Отворено ви кажуваме дека ве мразиме од дно на душа, дека кур не боли кога ќе умре некој сечен, коа некоја була ќе расчепат, коа ќе се разнесе неписмен дифтар, курот не боли сфаќаш, убаво ни доаѓа на душата кога умирате.Не мора да сум писмен за да знам дека сте лицемерни.
Вие се ситивте за убиени цивили во Косово, за настраданите овдешни во несреќи итн.
А сега за терористи 3 дена жалост имате, мрш.
Владата на Рамуш Харадинај е помалку владина отколку таа невладина организација.Точно. И повеќето Србија ги населила како колонизатори од потесна Србија и Босанска Краина после Првата Светска Војна. Значи мојот чукун-дедо веројатно имал проблеми со нив. Кажи зошто вие СЕГА, во XXI век ни создавате актуелни проблеми и зошто беа нападите од Косово кон Македонија во 2001, 2007 и 2015.
И лицемерни и во тотална делузија, надвор од време и простор.Кај е лицемерието бе? Отворено ви кажуваме дека ве мразиме од дно на душа, дека кур не боли кога ќе умре некој сечен, коа некоја була ќе расчепат, коа ќе се разнесе неписмен дифтар, курот не боли сфаќаш, убаво ни доаѓа на душата кога умирате.
Премногу зло ни имате нанесено за да осеќаме минимална емпатија према вас. Ве боли што не плачеме коа ќе умре љољо така? Признај. Љубоморни сте што поише ги сакаме србите од вас.
Не објаснувај ти за терористи жити све, и нема ти што да викаш мрш овде, ти си дојден, доселен, фрлен од негде, на тебе треба да ти се каже мрш, од таму кај што си дошол.