Амерички платеник :
Колку само да види како е да си од другата страна на ракетите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Амерички платеник :
Колку само да види како е да си од другата страна на ракетите.
... по што тоа се познава дека се руски војници? по ѓонот на цокулите ли?
... по што тоа се познава дека се руски војници? по ѓонот на цокулите ли?![]()
...аман бе, зарем облека е доказ? секој може да се облече, пресоблече и глуми лудило, што не ги свртија со лицата да им ги видиме? кој сака нека се во име на вистината!Мислам по тоа што униформата е потемна на Русите/сепаратистите. Од друга страна 90% што постуваат Украинците е лага така да![]()
Канада има испратено над 400 можно ли е прелевање во Канада?За Кадировците знам. Тие се професионална армија на Чеченија. За екипата на Џохар исто знам, тие од 2014 се во Украина. Ова беше нешто ново. На Инстаграм ми искочи видео (најверојатно лажно) каде што на воени пунктови идат машки цивили од 20 - 40 години и потпишуваат формулари и влагаат во една просторија. Ништо чудно да е видеото од некои избори или некој референдум за нешто локално. Па затоа сакав да прашам зошто голема изглоедаше бројката на доброволци.
За Сиријците имаше само текст така што нема да ме чуди и тоа да е фејк.
Едно прашање што се појавува сега е дали оваа мини светска(национална) војна од Украина може да се прелее на териториите од државите кои што имаат испратено доброволци (особено овие од Блискиот Исток, Кавказ па и Балкан) ?
Pa kaj vide deka uniformata e potemna kaj "zatvorenicive"? Bas ista uniforma imaat so toj so kalasot sto "gi cuva" .. Edina razlika e sto ovoj drzi kalas i na leva raka ima sina lenta.. drugoto sve e isto..Мислам по тоа што униформата е потемна на Русите/сепаратистите. Од друга страна 90% што постуваат Украинците е лага така да![]()