Портрети (ваши дела)

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
decki... aj ve molam kazete mi kako da gi stavam moite karikaturi...
crtani se i gi imam i vo pc kako sliki ama ne znam kako da gi vmetnam...
POMOS OD NEKOJ... :smir:

нешто

Attachments

• DSC00814 copy.jpg
    DSC00814 copy.jpg
    151,5 KB · Прегледи: 20
  • Photo1305kk.jpg
    Photo1305kk.jpg
    136,5 KB · Прегледи: 19
Butterfly_caught_by_dreamersshadow.jpg
Butterfly-caught-114779247

На првата фотка поинаку требало да пали цигара дечкото, да се гледа запаљачот. Да има нешто што ќе повлече внимание кон себе на фоткава. Вака е многу затворена.
Втората ќе било подобро моделот да гледа кон камерата. Вака е многу отсутна фотографијава.

На првата фотка поинаку требало да пали цигара дечкото, да се гледа запаљачот. Да има нешто што ќе повлече внимание кон себе на фоткава. Вака е многу затворена.
Втората ќе било подобро моделот да гледа кон камерата. Вака е многу отсутна фотографијава.

Знам вкрај сум noob за портрети, слабо ми одат некако :) , фала за критиките да знам кај грешам д пазам гледниот пат :smir:

Леле печатни грешкии, првата ПОИНАКУ да ја пали цигарата, енивејз верувам ме разбра. Оганот како светол момент повлекува внимание, тоа сакав дакажам. ѕидот од лево повеќе свети :)

Втората, енивејз, добро е и отсутен поглед, но и поглед во камера, фоткаш двете, кое повеќе ти се сфиѓа, тоа обесуваш на нет :) Мада од оваа близина субјект/камера, претпоставувам дека поглед во камера би бил подобар :)
Ова ми е познато, затоа што и јас ја правев истата грешка кога почнував портрети.

Ај малце и од мене во нешто покнзервативен стил :)
_IMG_1365.jpg

__IMG_1385.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom