Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
igraat be,gledam nekolku se motaat po serverite, pravat 0:10 score ama igraat :)

igraat be,gledam nekolku se motaat po serverite, pravat 0:10 score ama igraat :)

Abe ne mislev za takvi Zeni :)) tie igraat.. radi still.. ili cekaat nekoj.. pa gubat vreme so Counter... ili slushnale deka.. CS e vo bum.. pa da bidat i tie,,, vo tek so vreme :))
PS: Mislev na Zeni.. shto odbiraat od CS :) a ne samo nekoi Noob-s da ne recham :):wink:

hehe... ова пред 2 години мојата бивша ја прашувам како да тепаме време? и она ми вика ајде дота или старкраф/воркрафт како и да е да играме, јас велам не сум толку интелигентен за такви игри - ајде кантер, и ме праша што е тоа кантер? хахаха :pos:

hehe... ова пред 2 години мојата бивша ја прашувам како да тепаме време? и она ми вика ајде дота или старкраф/воркрафт како и да е да играме, јас велам не сум толку интелигентен за такви игри - ајде кантер, и ме праша што е тоа кантер? хахаха :pos:

lol druze... pa ti si imal intelegentna bivsha zenska :))) taja odbirala od StarCraft ili WarCraft... a ne znaela shto e toa CS :)) pa i toa e dostignuvanje da ti kazam... jas barem ne sum sretnal nekoja zenska.. shto odbira strategii :)) ali za CS (Skokni Pukni... kako shto popularno ja narekuvaa :vozbud:) sum bidel pravi Pro. :) za zensko mislam Pro* :))

pa...ima na server se uklucuvaat ja iam od edna msn,top cura

Јас играм Кантер ама не до толку да денгубам по играчници и нет кафеа.
Си имам попаметни работи.Играм негде околу 30мин на ден.

Прееска коа играв против кгн,мислев дека играше sBepot,а тоа да ти играла сестраму...:pos::pos:

abe na kgn ima zenski klan ako ne znaete [m.cs.g] mean cs girls:)
angela amma i taka natamu

sestra mi t.e Dark Angel igra CS :DD

Сестрами играше до пред некое време додека имав дома инсталирано кантерот сеа повеќе не:)

Никот и беше Ines или нешто поврзан со тоа со некој знак:) така да еднаш доаѓам дома и завршува мапата ја глеам неа прва:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom