Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
ima ima... i jas igram u faza na ucenje sum:) .... ne sum n00b.. ali sepak sum za razlika od drugite... za moeto edno nedelno igranje mislam deka sum dobra:)

Ах,ретко то да има девојка шо ќе ја заинтригира да игра прво стратегија,а после да пука и да менва оружја и сето то :)
Јас лично имам играно 2-3 пати со ред, и видно бев неуспешна. :pos:
Поарно ми оди Супер Марио,лол.

Auuu... Edno vreme epten ona koa bese aktuelno... Ne mozea da me trgnat od pred PC-ata (posto tetin mi drzeshe igracnica), epten zaraza mi stana :) Pa se usovrshav i pocnaa vo timovi da me zemaat :pos2: Najdobra bev so snajperot :vozbud:

Играат зш да не играат. Има едно девојче Емма игра на серверите нон-стоп.. и не е лоша стално е негде у средина

па шознам има ... ама јас сакам мама да ја заразам за да не ми досадува ко играм :pos2:

Имам видено 5-6 шљакнати шо играат знам и една шо игра бајаги добро на времето кога се палев дека играм добро ме подбра на ''каса'' 1на1 ме унереди сите ми се смееаsd

Ма да им е++м гадните, гарант не се бањаат :pos2: к со очи не виделе, кантер исклучиво за мажиња :wink:

1.Не се бањаме.
2.Не сме виделе к** со очи.
3.Ќе играме Кантер.

Ауфидерзен
П.С.
Фала за постов твој,ќе ми послужи за социологија,ќе презентирам за културата на Балканските народи.

aбе еве баба ми по цел ден на кантер , едвај можам да ја станам хехехехе

иначе може кантер за женски ... зш да не :toe:

Јас не играм кантер, а и не ни познавам женско кое игра.. :(

Кхм.. Оки. Да ги растуриш машките. Да им покажиш како се игра.. хехе ;)

Поздрав до тебе

па ставете нешто ко таг за да ве распознаваме.. и со тоа да ви попуштаме :smir:

па ставете нешто ко таг за да ве распознаваме.. и со тоа да ви попуштаме :smir:

Believe me...потешко е да се плива отколку да се биде добар во CS.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom