Нејзиното величество - ракијата

Пробана домача шлива у Мрс и во Манастир у Берово, врв ракија, свака част. Ја по принцип сум скептичен за домашни, повеќе претпочитам купечки, али браво, мора да се пофали квалитетот.
Пробана домашна сливова во Манастир - одлична.

Мислам дека е за неколку нијанси подобра таа у Манастир од таа у Мрс, можеби имаат различен „дилер“ а може и се филмам.

Дали може да ми препорачате домашна ракија од врвен квалитет од каде би можел да си нарачам за лична употреба? пр. 10 литра ходишно да купам

Како може да се опише дека хроник намалил со ракијата??? Од 200 литри што имал во подрумот намалил на 100 литри...

Кога пијам ракија јазикот ми ,,се фаќа” на моменти ама мислите во главата ми функционираат нормално во фул ХД резолуција кои не сум во состојба во одредени секвенци да ги транспортирам до јазикот за да ги изговорам и пласирам правилно..

Кога пијам ракија јазикот ми ,,се фаќа” на моменти ама мислите во главата ми функционираат нормално во фул ХД резолуција кои не сум во состојба во одредени секвенци да ги транспортирам до јазикот за да ги изговорам и пласирам правилно..

Друг алкохол имаш пиено?

Имам..пиво,вино etc..оти?
Оти со што и да претераш јазикот се фаќа :D.
За пиво и вино не знам де, никогаш не сум стигнал до таков степен. Водка, виски и од секој др жесток алкохол се препарираш.

Оти со што и да претераш јазикот се фаќа :D.
За пиво и вино не знам де, никогаш не сум стигнал до таков степен. Водка, виски и од секој др жесток алкохол се препарираш.
Додека ти реплицирам минимум 7 чашки ракија имам испиено без мезе без ништо..на голо што се вели..и тоа домашна преку 50 степени и дали само еднаш го едитирав постов додека ти одговарам..;)

Додека ти реплицирам минимум 7 чашки ракија имам испиено без мезе без ништо..на голо што се вели..и тоа домашна преку 50 степени и дали само еднаш го едитирав постов додека ти одговарам..;)

Јаки /издржливи членови имате во екипата:

Ја сум врзан со екипата на Исус Христос за која сум убеден дека не се преваранти

Ако имаш јака мисла во главата која е чиста во секој поглед..која е како стрела растегната и е спремна да ја погоди целта ниедна алкохолна формула не и може ништо или да ја попречи да стигне до целта..
Автоматски споено мислење:

Јаки /издржливи членови имате во екипата:
Претпоставував дека си осветољубив а тоа е лоша навика која го прави пепел организмот.. ;)

Последно уредено:
Vo cest na temava,
Zbor dva os Strucnjacive,....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom