Дали сте ебале албанки и што обожават албанките кај македонците во секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Thomas311
  • Време на започнување Време на започнување
Јас Албанки сум ебел во Струга каде што чекаат клиенти до хотелот Београд и на мостот кај Дримот...

Не, ама многу сакам Дрита Ислами. Доста време ја имав аднато на инстаграм ама ме немаше прифатено до пред скоро, само што ме прифати после краток период се омажи. Па за кој кур ме прифаќаш.
Исто и на фб ја следев само, пошто не ме прифаќаше ама таму само официјални спортски слики постираше, иако не е лошо секој ден да гледаш хеланчиња и истегната нога доека трча, но добро. У задње време почна да спама со Шилегов па ја оЦледив.

Сакаат за да не ги враќаат од кафичи. Ко ќе дојде орелот со тоа носот, ако не е дилер или да му дал лихва на газдата, ќе добие “дечки full сме со резервации вечерва извинете”. И тоа фрустрира. Не дека нешто друго.

Неам ебано шиптарки, ама таа што ми пиша сакаше лапање курац, ама и пари во исто време... и да, требаше да ја посетам во Чаир ама мене страв ми беше да одам во Чаир, од тој двоглавиот орел УЧК што пише :D Има бе уште македонци во Чаир?

Последно уредено:
Неам ебано шиптарки, ама таа што ми пиша сакаше лапање курац, ама и пари во исто време... и да, требаше да ја посетам во Чаир ама мене страв ми беше да одам во Чаир, од тој двоглавиот орел УЧК што пише :D Има бе уште македонци во Чаир?
Како може додека ти го "лапа" у исто време да гледа колку пари ќе и дадеш од страна,ми делува ко роботот Софиа...:coffee:

Добро стенкаше Ермира, нешто свежа снимка се најдува последно време??

Да се потсетиме

И овој разговор да не беше дел од бомбите на Заев ?

За ова треба уште 2 мандата да му дадат така, без избори. Чисто од заслуг.

И овој разговор да не беше дел од бомбите на Заев ?

За ова треба уште 2 мандата да му дадат така, без избори. Чисто од заслуг.
Опушти се темата е за секс..... Климаксот на млади години те фати од политиката

Ме интересира пошто сакам да знам што сакат точно во ебанје со македонците
Да им стават лажица мед на дундите и потоа да ги лижат. Honey pussy се нарекува феноменот додека во позадина оди оваа песна:

Мислам дека сега имаш добра претстава како изгледаат тие работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom