Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Сакам да имам три деца не ми е важно дали ќе бидат машки или женски важно да бидат живи и здрави,а имиња ми се свиѓаат женски Анастасија,Михаела,Фросина а машки Александар,Дамјан и Македон

Сакам 3, ама кога ќе размислам не би сакала да бидам трудна 3 пати. Така да 2.

2 деца, првото машко а второто женско.

Би сакал 10 (мртов озбилен)

Па шо мислиш, порано нашите прадедовци и прабаби колку деца имале? Затоа сеа опаѓа и наталитет и све .. :confused:

Он-топик ... 3 ..

Што ако првото биде женско?
Па ништо, тоа било судбина, иако со овој тек на медицината веќе ништо не е невозможно и скоро секаде по Net. има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.

Па ништо, тоа било судбина, иако со овој тек на медицината веќе ништо не е невозможно и скоро секаде по Net. има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.

Нема такозвани "рецепти" живи глупости се тоа

Нема такозвани "рецепти" живи глупости се тоа
Баш напротив, медицината е толку напредната во последниве години, што веќе дава и резлутати. Нормално, ништо веќе не е 100% сигурно, но за овие "рецепти" се зборува на големо во светската јавност. Исто така има и советувалишта во најпознатите клиники кои им овозможуваат на идните родители да си го изберат полот на детето.

Баш напротив, медицината е толку напредната во последниве години, што веќе дава и резлутати. Нормално, ништо веќе не е 100% сигурно, но за овие "рецепти" се зборува на големо во светската јавност. Исто така има и советувалишта во најпознатите клиники кои им овозможуваат на идните родители да си го изберат полот на детето.

Знаеш ..не верувам во такви работи..и плус на крај не е ни толку битно дали детето ти е машко или женско ..најбитно е да биде живо , здраво ..а овие рецепти кога ке ти дојде време пробај ги и ако "работат" јави ми ...:sneaky:

три деца само ако има услови(пристојна плата,подобра издршка и слично),а ако не доволно ми е две па макар и да запнам за подобра плата;)
--- надополнето: Aug 23, 2011 9:09 PM ---
постојат такви работи ама не би сакал и покрај напредна медицина секогаш има нуспојави затоа не си играј со природата значи што е посигурно медицината или господ како ќе реши машко или женско за мене сеедно ми е само да има радост;)

има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.
Не. Има само напредна медицина, која не е дозволена сеуште. Може да биде некој ден, ако биде сигурна по околината (да нема последици).

Убаво е деца и 3 и 4 ама кога ќе размислиш оти нема да може да ги изгледаш како што треба зашто да се мачиш, така да едно до две максимум, за да не се мачат и они и јас :)

Па шо мислиш, порано нашите прадедовци и прабаби колку деца имале? Затоа сеа опаѓа и наталитет и све .. :confused:

Он-топик ... 3 ..
Имале зашо немале струја и немале шо да праат навечер па ај... иначе сакам деца највише на свет озбилно...:)

Дефинитивно сакам да имам 3 женски:D и едно машко а за имиња најверојатно мојата девојка/идна сопруга ќе ги каже имињата нормално дека нема да прифатам стари имиња... :D
--- надополнето: Aug 25, 2011 12:14 AM ---
Убаво е деца и 3 и 4 ама кога ќе размислиш оти нема да може да ги изгледаш како што треба зашто да се мачиш, така да едно до две максимум, за да не се мачат и они и јас :)

Зашто да не можеш нормално ќе си најдеш добра работа и жената да ти работи така да кога има работа има и пари ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom