Ајде сите кајганџии на пребројс-вакцинирани и невакцинирани

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување

Дали си вакциниран или не!

• Вкупно гласачи
    215
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.859
Поени од реакции
11.840
Ајде сите правец анкета и пополнете,за да видиме каква е ситуацијата на форумов :)
Автоматски споено мислење:

@Камелија ...имаш четири одговори, па ако сакаш ај одлучи се за еден, оној вистинскиот:smirce:

Последно уредено:
Не сум прележал (освен ако било асимптоматски без да знам) а се вакцинирав уште во мај.

Ви фали уште една опција на анкетата: не знам дали сум прележал од ковид или не ама се вакцинирав, против беснило, не ковид.

П.С.
Зошто се дозволени повеќе одговори?

Средината на ноември мислам дека ми заврши Корона-боледувањето (позитивен rt-pcr тест), а ми стигна SMS порака за вакцинација закажана за оваа сабота.

Летна собиранка на отворено во најава :vozbud:

Покана само со доставен сертификат за примени 2 дози вакцина или прележан Ковид пред не повеќе од 6 месеци.

Кога државата е неписмена да одржи валидни Избори, што па една форумска анкета да биде порегуларна :)

Летна собиранка на отворено во најава :vozbud:

Покана само со доставен сертификат за примени 2 дози вакцина или прележан Ковид пред не повеќе од 6 месеци.
А да се среди анкетата? :)

... и да дополнам, за женските членови со ПАП тест најмалку стар 6 месеци и уринокултура тест кај машките членови, како и обостран брз тест за вирус херпес симплекс со брз тест на флуоресцентнИ антитела :sramezliv:

инаку треба уште две опции да има:
- сакам да се вакцинирам но не сум во можност поради други причини
- не сакам да се вакцинирам, оти не верувам во истата

... и да дополнам, за женските членови со ПАП тест најмалку стар 6 месеци и уринокултура тест кај машките членови, како и обостран брз тест за вирус херпес симплекс со брз тест на флуоресцентнИ антитела :sramezliv:
Ќе се дружиме и муабетиме бе @biojns, тебе одма во разврат ти оди паметот.

... ииииииииииииии од кога пиење кафе е „разврат“?
па што тогаш бараш сертификат за вакцинирање, кога на отворено ќе биде со два метра растојание :D

вака го замислувам на отворено... @Луси води, @Agda Beata нормално до неа, па @Bodhidharma ја фатил Агда, па @gjoko-mkd до Боди, а @мкд владе го турка ѓокота за побрзо, а @Anco изиграва французин до владето :vozbud:

а од друга страна други играат контра, води бијонс, па @Dumbledore се фатил до неа, @Хептаграм XI до Думбле го стиска телематски, Наќо со наочарите, а на средина ги дели @Darling,
@Anon снима со мобиЉката! :D
а пее @Beric Dondarrion заш тој никад не игра, па ни тад! :X3:

поотворена собиранка здравје! :)

Последно уредено:
Си вика Бјонси, што да тепаме пат и време за џабе? :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

... ииииииииииииии од кога пиење кафе е „разврат“?
па што тогаш бараш сертификат за вакцинирање, кога на отворено ќе биде со два метра растојание :D
Остај што муабети сакаат да извадат!
Собиранка ти е како идење на лов! За секој случај си носиш ракииче, мевце, винце... Ако падне нешто арно, ако не здравје ние сме си спремни:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom