Вицови за цариници, полицајци и други административни службеници

• Креатор на темата Креатор на темата 100 Proof
  • Време на започнување Време на започнување
Одат двајца полицајли сабајле на патрола и наоѓаат мртов човек пред соборниот храм.
Едниот одма вади пенкало и прави записник и вика.
- Денеска на ден 24.05 најдовме мртов човек пред....
и се врти на колегата и го прашува, колега како да пишам црква или соборен храм.
- Еј, незнам, ај фати да го пребациме пред колонијалов, тоа знам како се пишува!

Плавуша: Злато колку си сладок, ке те изедам!
Полицаецот: Срцка ај не јади гомна!

Се возеле двајца полицајци во кола и гледаат еден полицаец како седнал у кајче на сред ливада и весла... Едниов цајкан му вика на другиов:
- Е ради вакви ко овој не праат нас цајканите глупи.
И другиов вида:
- Да бе, да знаеф да пливам ќе му отидеф и ќе го задавев.

Се случило самоубивство блиску до куќата на некој полицаец. Го прашуваат полицаецот да го опише самоубиецот. А тој рекол "Беше сериски самоубиец".

Отишол 1 дечко во полициска станица на сет глас рекол дека сите полицајци се глупави. Некој од присутните полицајци рекол дека не е така и побарал доказ за тоа. Дечкото рекол дека ке им постави прашања а тие нека одговараат. Така се договориле. Дечкото прашал: Што е тоа мало црвено и виси на дрво. Полицајците се мислеле, мислеле и не им текнало. Дечкото рекол: тоа е цреша глупави мои. Потоа полицајците побарале полесно прашање, а тој ги прашал: Што се тоа 2 мали црвени и висат на дрво. Полицајците повторно се мислеле и пак не им текнало. Дечкото рекол: тоа се 2 цреши мили мои. Тие побарале уште полесно прашање. А тој им рекол: што е тоа дрвено има 4 нозе и се јаде на неа. По извесно време некој полицаец рекол: да не се тоа 3 цреши?

Си биле двајца полицајци. Командирот им рекол кога ке слушнете на Радио Вести од Земјата застанете и слушајте. И кога возеле двајцата полицајци на радио слушнале вести од Земјата застанале, излегле од колата, легнале на земјата и слушале вести од Земјата.

Која е сличноста помеѓу полицаец и проститука.
- И двајцата стојат на улица и ја срамат својата фамилија.

Pričaju dva pandura:
- "Neki dan sam kupio četku za WC."
- "I kakva je?"
- "Ma, šta znam. Nekako sam bio navikao na toalet papir."

Eden 4ovek viknal komandir doma za da mu kaze kolku mu e glup sinot.I 4ovekot mu rekol na sinot 'Sine idi vidi dali sum pred zgrada' i sinov se str4al dole.Togas policaecov se skinal od smeenje i rekol :lele nevistina e glup otr4a do dole a mozese od prozor da vidi dali si dole:sekss::sekss::pos2::pos2::pos2::pos2:

Си одат така двајца полицајци по пат и се караат кој да оди у средина

Влегува полицаец во бурекџилница. Застанал во редот и чека и некое дете пред него вика четврт со месо, а полицаецот од позади се дере ТРЕТ СО СИРЕЊЕ!

Otisla dva policajca u kafanu i pocnu da piju.
- "E... brate, sto ti stoji prazna casa, jel hoces jos jednu?"
- "Pa sta da radim sa dve prazne case!"

Иде џандар по улица и гледа љушта од банана... и се лупа по глава
- У пичку матер, пак треба да паѓам !!

-Зошто полицаец носи панцир ?
-Кога ќе оди во кафана,некоја песна да не го погоди во срцето !

Како полицаец прави вино?
- И дава на кравата да јаде грозје, па после ја молзи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom