Фото натпревар #219 -Тема : Облаци

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
22.474
Поени од реакции
39.051
Нека отвори бијонс јас ќе се приберам тек кај 11 дома.
... барем има облаци колку сакаш овој период, ајде да биде помасовен натпреварот!

IMG_4789.JPG

...кога облаците крварат!

Последно уредено:
.... дај @коцка повикај да постават фотки, тие мислат јас победив па ме бојкотираат :icon_lol:

@Yo Blow @Io Sono Interista @Jedah @Dumbledore @Византиецот @nE0n1nja @Stojanovskaa @Milanisimus @Стев @santelli @G@rfielD @puno @Tyrael @DenaM @Govinda @Хептаграм XI @Zaptija Stojkov @pozdrav eden topol @Ipsissimus @redfogv @Fluffy_bunny @ aishtajn- @Lester Freamon @callejón de la muerte @Луси @Shakespear @gigovit @Bafra @teneke @Igorcemk @Anon @Ireal @Aceso @Генерал @Паланчански @fennel @мкд владе

подигнете го вашиот мобилен нагоре кон небото и фатите во вашето кадро еден облак и поставете го тука, тешко ли е толку да бидете креативни? :pipi:

.... дај @коцка повикај да постават фотки, тие мислат јас победив па ме бојкотираат :icon_lol:

@Yo Blow @Io Sono Interista @Jedah @Dumbledore @Византиецот @nE0n1nja @Stojanovskaa @Milanisimus @Стев @santelli @G@rfielD @puno @Tyrael @DenaM @Govinda @Хептаграм XI @Zaptija Stojkov @pozdrav eden topol @Ipsissimus @redfogv @Fluffy_bunny @ aishtajn- @Lester Freamon @callejón de la muerte @Луси @Shakespear @gigovit @Bafra @teneke @Igorcemk @Anon @Ireal @Aceso @Генерал @Паланчански @fennel @мкд владе

подигнете го вашиот мобилен нагоре кон небото и фатите во вашето кадро еден облак и поставете го тука, тешко ли е толку да бидете креативни? :pipi:
кој ќе победи овој натпревар, за прв пат во историјата на фотонатпреварите, ќе добие награда лично од мене!!!!

Не сте интересни со темите, а ни со фотките:P
Едни исти теми.
Дај сликни некое облаче.
Ќе ургирам да победиш :ROFLMAO: и ти предлагам оригинална тема: Пајачиња по ќошиња:P

Дај сликни некое облаче.
Ќе ургирам да победиш :ROFLMAO: и ти предлагам оригинална тема: Пајачиња по ќошиња:P
Само поради твоја љубов, ете ветувам, утре сликам облаци(ако има)...
Тух.ме кандиса :love::ljubove:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom