EURO 2020: Македонија - Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде машки во второ полувреме, и 10 гола да примиме, играјте како што треба и пичку матер

Битно направија реклама спонзорите: Шонот се роди пред триешет години 'Телеком', Моцарт Донира, За големите соништа на Стопанска Банка, Најдоброто Пиво итн...

Ова ќе ни биде прво и последно првенство, наместо да вложат малку во клубови, првенството е на ранг на ц14а лига...

На секое примање на топка на украинците на 25 - 35 метри од голот, нивниот играч нема во радиус од 10 метри никој да му попречи
Може да се сврти, кафе да се напие, да види кој каде е, и да подаде.

Не знам дали е проблем квалитетот тука. Едноставно не трчаат.

Летаргична игра со која не би ги загрозиле ни Пелистер. Не ми е криво што губиме, криво ми е што играат ко да им потонале сите бродови. Во факинг 10. минута немаа душа. Пандев трча најмногу од цел тим, еј!

... кога на химна некој плаче и се соживува, а друг стои намрштен, јеби га во игра ногата му се фаќа, не смее ни да додаде куј знае што ќе му рече дома друштвото, јас немам видено вака топка сама во нога да им иде и да се смотаат, не може така, фудбал бара тимска игра, а не играње ради реда,

Плс не се губи.. И ја можам да ја пеам химната и да плачам, ама не знам да играм. Барди не плаче и пее ама сам игра.

Ако за ништо друго махери сме за кревање еуфорија. Се почна од таа глупава Евровизија, па секое ракометно првенство, па еве и до ЕП фо фудбал.

И не е најголем проблем пристапот, мотивацијата, храброста или што ти знам, туку квалитетот. Иако не само играчки, ниту една маша мана не сокривме, ниту една предност не дојде до израз.

Кај нас се оди некако обратно, па место Мрме и репрезентацијата сега да се најдобри, ние во првите квалификации под негово водство игравме најдобар фудбал.

А и квалификациските дуели со Австрија и Полска најдобро ни покажаа каде се наоѓаме.

Бидејќи темава што ја отвори шефот е малерот, ја затворам на полувреме :cautious:

Продолжете овде за два у кец:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom