EURO 2020: Македонија - Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, пошто во Украина е -20 степена и у сред Јули.
Не е, ама не им одговара и на нив така топло. :toe: Плус ние во тој термин обично ги добиваме утакмиците (па и не примаме ни гол).

Еве мала статистика (кој играл, кој жолт добил) од победата против Украина во 2004

Друже во букурешт 5 дена по ред дожд врне, не дигна над 22 степени. Ова на кого му одговара?

Друже во букурешт 5 дена по ред дожд врне, не дигна над 22 степени. Ова на кого му одговара?

На куварите што готват за нашите репрезентативци. Помалце мирисала бајатата шунка на тие температури.

За да ја добиеме Украина потребно е нашиве да трчат како луди, украинциве се брзи и опасни од секоја поизиција , ако сме статични како со Австрија црно ни се пишува.

Хаха Украински пресинг и Македонски бункер - 2:0 за Украина

За да ја добиеме Украина потребно е нашиве да трчат како луди, украинциве се брзи и опасни од секоја поизиција , ако сме статични како со Австрија црно ни се пишува.
naah, will be fine
се гледа по почетоков

Барди веќе не сака ни да го проигрува Николов. Џабе и дијагонала и изолација, кога Николов не знае да искористи

Добро бе, Адеми игра?

Многу умрена постава у напад, не знам како можете да мислите дека е добро немањето класичен шпиц. Елмас не е шпиц, Пандев не е шпиц. Пандев треба да игра за шпицот а не Пандев да чека да одиграат за него.
Несторовски барем е шпиц за разлика од никој друг у моменталниов состав.

Никад нема да даеме гол со ваква постава.

И дај на куров одјеби со идејата Боби бек. Стај го Стефан таму и Кире у тројката позади. Прашање на време е кога Зинченко ќе се пребаци на бек и ќе не отворат со Малиновски по таа страна.

Што е со незалагањево на играчиве? Сите стојат сите умрени,немаме движење никакво во напад а ни во одбрана.
ПОТОП

Kako mislat do 2 igraci da dadat gol, pa i Messi ke go snema od mapa so ovakva postsvenost

Odbranava :pos: :pos: :pos: zosto samo se plasiravne na ova evropsko :yid::yid::yid:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom