Мрмефорија (Еурофорија) - ЕУРО на МРТ

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Кој прашуваше за следење ЕУРО / МРТ преку интернет, може со апликацијава на Неотел - без разлика на тоа од која земја се конектирате ;)

"Not available in your country" :confused:

Вечерва од 21
Добар е документарецов, гледаше некој?

Дали вреди да се погледне.

Добар е документарецов, гледаше некој?

Дали вреди да се погледне.

Еве го целиот тука

Генерално се осврнува на Мрме (и опфатен од негов аспект), ама има изјави и од играчи и други инволвирани лица.

Се на се, ми се допадна доста стилски како е направен и како ја доловува приказната.

Дефинитивно, би го препорачал.

idi football, koja sakash utakmica kje ti ja pusti,samo mnogu reklami ima, a i kaj tebe nz dali biva

Поентата е со македонски коментатор, затоа ни треба МРТ конкретно.
ЕП, СП, финале ЛШ, ЛЕ ги даваат речиси насекаде на националните телевизии.

Јас на овој стрим лани гледав во Албанија, беше супер тогаш.

Јас на овој стрим лани гледав во Албанија, беше супер тогаш.

Абе го пуштија вчера линков, го отворив цепа 3 секунди и после замрзнува сликата. Еве пак сега, истото.
Овој и да се оправи, може на сред утакмица да те заебе ќе треба да искршам монитор.
Страните со вакви реклами не треба многу да им се верува во такви специјални моменти.

1623267396665.png

не сум го цитирал постот на Ио Соно.. он бараше било кој јазик и сите мечеви

Некој да препорача VPN со кој може да логираме како да сме во Македонија? Тој што го користам во моментов има 20-30 држави, не ми врши работа. Може и за Хрватска, Србија, значи барам телевизија која ги пренесува сите натпревари, а не е доволно софистицирана да блокира VPN. Јазикот не е проблем, полиглот сум, @beneamata може да потврди. :cautious:
Rokkr инсталирај, го имаш за PC и Android, ко ќе го стартуваш за прв пат само внесуваш huhu.to во browse полето и ги имаш милион канали меѓу кои и сите македонски

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Инаку ништо од Спорт Клуб Хрватскиот, правата си ги купи ХРТ и традиционално ќе ги пренесува сите натпревари, во Србија сите натпревари ќе одат на Нова С (канал 721 на Телеком).

За Србија се знаеше, најавуваа Нова С два месеци унапред. Сега гледам и некоја пријателска имаат Јапонија - Србија.

За Србија се знаеше, најавуваа Нова С два месеци унапред. Сега гледам и некоја пријателска имаат Јапонија - Србија.
Да сите нова канали на Унитед Медиа ќе го емитуваат ексклузивно првенството и Нова БХ и Нова М во Црна Гора. Исклучок е Хрватска и Бугарија каде Нова и БНТ заеднички ќе го емитуваат првенството

Стерјов колку ужасно го изменаџира делов за правилата, ВАР и контролорот од УЕФА.

Примерите одеа пребрзо, ништо не му даде да објасни, ништо не знаеше да праша.

Ќе треба јас да објаснувам пак :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom