ЕУРО 2020 - Група Ф (Франција, Германија, Португалија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе се пласираат понатаму?

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
"Французите ја запеаа Марсељезата, Унгарците ги исвиркаа, дали е ова знак дека Франција дава гол?" - Зоран Видевски. :D

"Ако примат уште еден гол Французите ќе бидат во шок, сега се само под стрес!"

Си ужива во секој пренос и тоа го пренесува на публиката.

Aко тепа Маѓарска, комбинаториките за таа група, у ѓубре отидоа и следната утакмица после, друго значење ќе има.

Luda utakmica, se ocekuvase dosadna rutina, ispadna spektakl.

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

Ги понесе резултатот и атмосферата и тргнаа напред. Французите се најдобри во брза трансформација, кај ќе им парираат Унгарците 1 на 1.

Да беше мртв некоја сериозна телевизија, до сега ќе им дадеше отказ на 90% од коментаторите, поготово на овој Видара. За 80 минуги фудбал, истропа глупости како аите останати коментатори заедно.
Дебакл човече...силување е слушањето на коментаторите на мртв.

Нз шо кењате мене баш Видара ми е подобар него оние двајцана што заедно не можат еден играч да погодат цела утакмица.

Да беше мртв некоја сериозна телевизија, до сега ќе им дадеше отказ на 90% од коментаторите, поготово на овој Видара. За 80 минуги фудбал, истропа глупости како аите останати коментатори заедно.
Дебакл човече...силување е слушањето на коментаторите на мртв.

А замисли како ние на нас кои ги читаме твоите постови.

Нз шо кењате мене баш Видара ми е подобар него оние двајцана што заедно не можат еден играч да погодат цела утакмица.
Видара е посебен лик, ама бисерите мора да се запишат. :D

Убава утакмица, верувам дека атмосферата и публиката придонесоа Унгарија да делува помоќно и како со играч повеќе, колку и да звучи тоа клише.

Не обратив внимание кој беше коментатор вчера на Хрватска - Чешка, вика: Хрватите покажуваат знаци на живот.

Шеста минута беше :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom