Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Se to super, ama uste da go procitase izborniot zakon, koj smee da glasa i za sto tamu.
Aj da ne se macis, ovie so izjava na notar mozat da glasaat samo za lokalni izbori. Nastrana toa sto tie so izjava na notar tuka ne idat da glasaat, ne pak ke se zakrenele za tamu.
Dobro be od kaj vi idat tolku glupi idei :cautious:
Па не е глупа идеја, јас како што знам ги имаат сите документи од таа држава, пасоши и лични карти и се водат дека живеат на адреси во бг во тие документи, ако не им се валидни тие документи шо кур крекаат толку дека луѓето извадиле економски пасоши.

Тој што го нарече Конески џуџето од Небрегово резолуција правел :popce:
Па уште на телевизија дрдори.

Па не е глупа идеја, јас како што знам ги имаат сите документи од таа држава, пасоши и лични карти и се водат дека живеат на адреси во бг во тие документи, ако не им се валидни тие документи шо кур крекаат толку дека луѓето извадиле економски пасоши.
Imaat tie tamu nekoj clen od zakonot so koj ovie mozat da glasaat samo na lokalni.
Toa bugarofilite tuka ako imaat zelba mozat podetalno da objasnat, ko na primer ova bugarkata @roden

A so ako mi tekni seea mene da odam vo grcka ambasada i da mu recam ovie slavomacedoncite ne asimilirale da zborame juzno slovenski jazik ,i nasite pretcci sne pragrci i anticki heleni ,.dali kje mi dat grcki pasos

Сва среча па нема ураниум во Македонија иначе до сега и Грција и Бугарија ќе ги исклучеа од ЕУ и ние ќе влезевме.
Многу си активен Браво :pos:.
На твојот профил пишува дека си од Љокација: Репубљик Севреџганистан, Зарем во Лефица примаат такви?

A so ako mi tekni seea mene da odam vo grcka ambasada i da mu recam ovie slavomacedoncite ne asimilirale da zborame juzno slovenski jazik ,i nasite pretcci sne pragrci i anticki heleni ,.dali kje mi dat grcki pasos
Ќе добиеш тањир супе и курац у дупе.

Дали народов се буди??
Брав. Леле има надеж.

Дали народов се буди??
Брав. Леле има надеж.
Ете го уште малку кај да е ќе стани....

На плус 42, покријан под јорган планина е народот 34 години, и без никаков план да се разбуди никогаш. Убо му е..

Дали народов се буди??
Брав. Леле има надеж.

Појше ме занима каква ќе биде правната завршница во случајов.
Не ми е тешко да претпоставам-и да погодам.

Појше ме занима каква ќе биде правната завршница во случајов.
Не ми е тешко да претпоставам-и да погодам.
Точно, ама ај некоја светла точка?
Хаахах да добиеме зрак оптимизам

Точно, ама ај некоја светла точка?
Хаахах да добиеме зрак оптимизам

„Република нашата земјата„ е персонален и институционален гнилеж. Кај гле‘аш „светла точка„?...

„Република нашата земјата„ е персонален и институционален гнилеж. Кај гле‘аш „светла точка„?...
Левица е единствената светла точка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom