Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Левандовски попрво може да ја одбере Македонија, на -ски завршува... каква Германија хаха

Плус не се сите како клошарон Колишевски...

,,Клошарон Колишевски" е подобар од 70% играчи од нашата репрезентација.

Пааа не баш, им беше ова шанса да победат или бод да извадат. [emoji14] Андора изгледа пак во 5-ти шешир...
Pa izglea tolku pratis,San Marino e masina za primanje golovi,najslabata rep.Prvata utakmica Andora gi dobi 2-0 eve i sea isto,so ti kazua toa

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Им клечеа унгарциве на енглезиве пред почеток на мечот? :)

Пољациве како да се повлекоа од мечот со Албанија, ги гаѓаа со со шишиња по постигнатиот гол. Се надевам дека конечно ќе си ја добијат заслужената казна од глупостите кои ги направија во Србија.

Пољациве како да се повлекоа од мечот со Албанија, ги гаѓаа со со шишиња по постигнатиот гол. Се надевам дека конечно ќе си ја добијат заслужената казна од глупостите кои ги направија во Србија.
Ропаците тргнале денес да се тепаат со Пољаците у Тирана мислејќи дека ќе се повлечат овие. Им застанаа 15 души у ред спремни за фајт се посраа се вратија назад, какви првокласни идиоти. Ако више се накурчија требаше да им влеѕаат у фајт ама знаат што следи.

И сеа ради тоа гаѓаат на утакмица. Ајт следен циклус со - поени почнување и 5 утакмици без публика.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Убав стадион овој новиов во Тирана, ама добар показател дека е на погрешно место изграден. Стадион каде фановите се толку близу, а нема никаква бариера, не се прави во Источна Европа.

1634071422909.png

Ама чешките дечиња биле расисти, нанеле непоправлива штета....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom