Фото натпревар тема #204 тема: Корона

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
90720686_2879840088771975_7746824308407664640_o.jpg

Нашето е направено пред да се распространи короната, ама и ова е една од работите кои се специфични за локдаунот. :D

Мислам дека натпревариве се од аспект на квалитетна и добра фотографија, а не рандом штрапнати фотки...
Ич не сакам да критикувам ама одамна немало полоша тема за фото натпревар и полоши фотографии, а тоа го кажува и бројот на пријавените и со какви фотографии се имаат пријавено.
Нареден пат, земајте го изборот на тема на малку поинаков начин, сигурен сум дека има милион други теми, кои не поминале и од кои може да видиме топ фотки, па и од оние теми кои поминале, а реално вреди да се повторат пак.
8ми март... цвеќиња, рана пролет...Вие се фативте за нешто што трае веќе 1 година, а нема ни радост, ни убавина.
Нема ни капацитет од учесниците да извадат добра фотка на оваа тешка тема.
Можда може тоа, ама профи фотографи. Едно е очекување да се пријават 10-15 луѓе со фотки како на @galaxys , реалноста е друга.

Последно уредено:
Мислам дека натпревариве се од аспект на квалитетна и добра фотографија, а не рандом штрапнати фотки...
Ич не сакам да критикувам ама одамна немало полоша тема за фото натпревар и полоши фотографии, а тоа го кажува и бројот на пријавените и со какви фотографии се имаат пријавено.
Нареден пат, земајте го изборот на тема на малку поинаков начин, сигурен сум дека има милион други теми, кои не поминале и од кои може да видиме топ фотки, па и од оние теми кои поминале, а реално вреди да се повторат пак.
8ми март... цвеќиња, рана пролет...Вие се фативте за нешто што трае веќе 1 година, а нема ни радост, ни убавина.
Нема ни капацитет од учесниците да извадат добра фотка на оваа тешка тема.
Можда може тоа, ама профи фотографи. Едно е очекување да се пријават 10-15 луѓе со фотки како на @galaxys , реалноста е друга.

фотогравски тема не се само среќа и радост, цвеќиња и домашни миленици. Тоа се за мене теми без никова креатовност. Тука каде што е потребна малку поише креативност да, се ставаат без врскафотки. Акде, менуваме тема. Цвеќиња. Да видиме колку креативни фотографии ќе излезат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom