|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
УХу, не да има работа. Има...само и мерак треба некој да седни да го прави. Една недела интезивна работа има на него да се среди (фарбање, механика, седиште)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
УХу, не да има работа. Има...само и мерак треба некој да седни да го прави. Една недела интезивна работа има на него да се среди (фарбање, механика, седиште)
kakov auspuh imas staeno??? i koja svekica ja koristis???imam apn 6 mu menjav klip 38,5 l mu staiv nov auspuh nova platina nov kondenzator nova svekica i koa ke go zapalam ne mi prima odma gas tuku otposle.. go cistev karburatorot i nejke da mi raboti pod mala gas.. i svekicata mi faka mnogu garesh .. ako moze nekoj da mi pomogne
Сајла за километража да не ти е скината?Ај мала помош. Иам дома APN 4 38.5 бушен цилиндер ова она и др курци палци... Пред некое време со татко ми го тестиравме и со двајца на рамен пат оди негде 75-80... Сам оди околу 90-100. Арно ама една ден се возиме и кога забрзав накај 70-80 стрелката почна да сецка, ја забрзав до 80 отиде при крај и се скина. Веќе не покажува колку возам
Помош?
Појма неам брат xDСајла за километража да не ти е скината?
Главна сензација ќе биде... Бајкер бој од Велес со набуџена апенкаДобар мотика тјунинг ке испадне![]()
Boki да не знаеш каде да најдам ваква опашка/седиште!?Си му го погодил боичето![]()