Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно малце да се усогласат нашиве, да сфатат дека се додека сме скарани 3тите добиваат мн поише..

Татар, не ме масирај со двава лажни профила Задолжително и овој кој го цитирам. Те молам игнорирај ме, знам дека си Татарски бот и знам кој ти е наравот. Одјеби.
Јој, па ти си ќорав при очи сине. Ај крши глава, јас сум бил татарски бот, ебате глупсонот...
Автоматски споено мислење:

Единствено нешто добро во пописов е што го одложија. Сега на нас останува дали до септември ќе глумиме жртви или ќе се мобилизираме секој Македонец да биде попишан (дома и во странство). Нормално дека е глупост нерезидентно население да се брои, но кога веќе сме го прифатиле тој услов, барем да ја намалиме штетата со тоа што реалните цифри ќе излезат на виделина.

Последно уредено:
Конечно малце да се усогласат нашиве, да сфатат дека се додека сме скарани 3тите добиваат мн поише..

Што да се усогласат, пола година ќе им дадат на белите мечки да се потпишат како загрозен вид. И утре у секое мечкино дувло у западна Македонија кај што нема ни 500 жители резидентно население ќе испаднат 3500 и таков и буџет ќе добијат за 3500 луѓе.

Не дека нема и тие пари да се украдат од ДУИ, народот пак губи и ние губиме и мечките губат, само што не се свесни. Али тоа е со тие штанцани дипломи од нивни универзитети , без буква од македонска азбука тоа е капацитетот. Фрлање камења по полиција, дрога и пцуење каури. Паметните се иселија али го имаат тој менталитет на сложност сите се попишаа иако и сами не знаат зашто.

Што ќе прават сега Симовски и Неџат? Цел месец наназад трубат дека е безбедно, дкеа ќе носат маски попишувачите, ќе прскаат со крстена вода.

Мочај ги :pusigo:

Значи твојот став е дека методологијата е сомнителна у најмала рака, али ипак треба да се попишеме за да не испаднеме малку.

Тие кои го подржуваат пописов сфаќаат дека е тоа организиран грабеж, но сепак сметаат дека треба да учествуваме за да не сме испаднеле помал процент, од тој кој ни го договориле тие кои се договарале за тоа кој колку смее да испадне. Има и други кои го подржуваат пописот, а сметаат дека се си е во ред и регуларно.

тие два типа на луѓе го подржуваат пописот.
Го забораваш третиот тип. Некогашните шарени куртони, сега ухлебени на државни јасли. Тие се најгласни, инаку не им даваат лубриканти.

Точно е дека Мицко издејствувал и фингерпринт на има на пописот?

Што да се усогласат, пола година ќе им дадат на белите мечки да се потпишат како загрозен вид. И утре у секое мечкино дувло у западна Македонија кај што нема ни 500 жители резидентно население ќе испаднат 3500 и таков и буџет ќе добијат за 3500 луѓе.

Не дека нема и тие пари да се украдат од ДУИ, народот пак губи и ние губиме и мечките губат, само што не се свесни. Али тоа е со тие штанцани дипломи од нивни универзитети , без буква од македонска азбука тоа е капацитетот. Фрлање камења по полиција, дрога и пцуење каури. Паметните се иселија али го имаат тој менталитет на сложност сите се попишаа иако и сами не знаат зашто.
Со фингерпринт МАЛУ тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom