Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа дека Мицко собра 100 иљади затоа, нема врска со Левица.
"Попишувачите нема да бидат тестирани на Ковид пред пописот. Симовски не гледа смисла да се тестираат лица за кои не може да се гарантира дека за неколку дена нема да бидат позитивни."
Нема гаранција и ја да отворам врата на некој што може да влезе позитивен кј мене дома."Попишувачите нема да бидат тестирани на Ковид пред пописот. Симовски не гледа смисла да се тестираат лица за кои не може да се гарантира дека за неколку дена нема да бидат позитивни."
Чекај бе, нема гаранција дека попишувачите што ќе влезат дома ти не се позитивни, а и на самите попишувачи им се вели дека ќе се заразат за неколку дена, луда работа.
Ајде да отвориме кладилница.Сеа како ви личи? Ќе има попис или не?
Сеа како ви личи? Ќе има попис или не?
Јас сум ЗА попис. Ама не ваков, уште помалку во вакви услови. Ќе попишувале пред врата, во двор. Нека си носат со себе масичка и столче. Јас сигурно не ќе им изнесувам надвор.Tolku vreme cekavte popis i sega ne vi se popisvalo. Abe ajdee i vas krajot ne vi se najdva
Vo teski vreminja, teski odluki se nosat. Ako ne sakas doma i dvorot, vlezot ke zavrsi rabota. Ke si drzite 2 metra rastojanie, maski, narakvici i gotova rabota. Ne gledam problem tuka osven nasla mi se mana.Јас сум ЗА попис. Ама не ваков, уште помалку во вакви услови. Ќе попишувале пред врата, во двор. Нека си носат со себе масичка и столче. Јас сигурно не ќе им изнесувам надвор.
Очекував уште еден бисер да извадат, ама изгледа не се паметни колку мене. Може пописот и по телефон да се изврши. На растојание од 5 или 10 метри.
Ајде да отвориме кладилница.
Јас велам дека пописот ќе биде откажан.
Абе види, веќе си има официјален документ на кој 80.000 граѓани се изјасниле дека се Бугари.и 50-100к Бугари.