- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.707
- Поени од реакции
- 85.602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене сестра ти и жена ти ме плаќаат у натура.
Хахахаха, толку ти сече, па одма со навреди. Толку знаете, ебате неписмените. Бојкотираат попис со цел да има помалце Македонци и тоа било ПАТРИОТСКИ ЧИН. И не приметувате колку е тоа ебано глупо. Акни си ја главата во ѕид, може ќе ти се ресетира мозокот и ќе приметиш какви глупости пишуваш.
Sakaat da se popisat lugjeto ama na realen popis a ne vaka manipuliran.
Кога ќе има попис, викнете.Хахахаха, толку ти сече, па одма со навреди. Толку знаете, ебате неписмените. Бојкотираат попис со цел да има помалце Македонци и тоа било ПАТРИОТСКИ ЧИН. И не приметувате колку е тоа ебано глупо. Акни си ја главата во ѕид, може ќе ти се ресетира мозокот и ќе приметиш какви глупости пишуваш.
Па не е манипулација самиот чин на бојкот?
Мислам дека треба да се направи истрага која странска држава ги плаќа овие што повикуваат на бојкот со цел да има што помалце Македонци во државата.
Сестра ти и жена ти и кај мене беа ама не за пописот...Хахахаха, толку ти сече, па одма со навреди. Толку знаете, ебате неписмените. Бојкотираат попис со цел да има помалце Македонци и тоа било ПАТРИОТСКИ ЧИН. И не приметувате колку е тоа ебано глупо. Акни си ја главата во ѕид, може ќе ти се ресетира мозокот и ќе приметиш какви глупости пишуваш.
Ова тебе да не ти пишале?Добро бе пошто викаат дека наводно милион попишале, каде ги попишуваат тие луѓе? Во која држава? Јас живеам во Аеродром и еве досега никој ни дошол на врата ни бутур, ниту пак во другите згради и маала. Зборам со сите што ги знам и сите креваат рамења.
Кого и што попишуваат не ми е јасно.
Btw вчера бев во Вешала, таму кога ќе дојдете?