Формула 1 - сезона 2021

• Креатор на темата Креатор на темата JagodicaBobica
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2021 ?

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
ферари некако не се замараат оваа сезона, се спремаат за наредната кога ќе бидат шампиони

Го банираа руското знаме од Ф1, и овие за инат цел болид го ишараа со знамето :pos:

Да е уште посмешно тимот е американски :ROFLMAO:

За американците си или за русите?
1f602.png

На линкот подолу можете да го погледнете видеото за презентацијата на новиот болид на Хаас Ф1 со интересна шема на бои.

Ама скроз го избришале и америчкото знаме а? Ни на споилерот го нема. Толку од Хас изглеа, само што не е официјално.

Ова е до коске руски болид. А и името само по себе си најавува дека ќе има промена.

Ништо чудно Мазепин комплетно да го превземе тимот во некоја од наредните сезони. Сигурно и Путин би сакал да има Руски тим во Формула 1.

Прво ми беше многу без врска потегот, но не знаев дека банот го рподужиле и на Ф1. Како побогу има ефект ова врз Ф1? Квјат, Петров зимаа допинг?!?!?! Страшни гнасни политики од кои ми се блуе, у таа конотација браво им го спопикаа а за ова не би ме чудило да добијат и бек ап од руски компании блиски до Путин и да го преземат тимот.

Alexa play Soviet Anthem

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Прво ми беше многу без врска потегот, но не знаев дека банот го рподужиле и на Ф1. Како побогу има ефект ова врз Ф1? Квјат, Петров зимаа допинг?!?!?! Страшни гнасни политики од кои ми се блуе, у таа конотација браво им го спопикаа а за ова не би ме чудило да добијат и бек ап од руски компании блиски до Путин и да го преземат тимот.

Alexa play Soviet Anthem

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Ова е за тоа што ги открија дека на Олимпијците им давале допинг?

sjw одма се запалија, интересно е како овие ботови функционираат. направиле специјален хаштаг за мазепин wesaynotomazepin, да му направат cancel на типчето. Али забораваат дека ова не е Холивуд

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom