Air fryer

Пица има повеќе сличности со пастрмајлија,
отколку антибиотик со вирусна инфекција...

Здраво. Дали има некој искуство со Air frayr на Xiaomi. Дали е добар или е слаб со квалитет?

делиманото е боље. има поцинкована решетка. Лесна за чистење. Во ова можеш цела кокошка да ставиш.

делиманото е боље. има поцинкована решетка. Лесна за чистење. Во ова можеш цела кокошка да ставиш.
Не знам за Xiaomi, но моите дома се зезнаа со Делимано, му се олушти цела боја на решетката, зафркава тајмерот и некогаш не се гаси...тешко ѓубре, сега гледаат да земат Филипс.

Не знам за Xiaomi, но моите дома се зезнаа со Делимано, му се олушти цела боја на решетката, зафркава тајмерот и некогаш не се гаси...тешко ѓубре, сега гледаат да земат Филипс.

Не се овие ствари за душата да им ја вадиш. Боље е рерна да се користи. Ја го користам од време на време и сум немал проблеми.

За овој на Xiaomi не знам каков е квалитетот ама од делимано многу се жалат. Кај нас дома се расипа по 1 година користење а ист случај и кај пријател, сега земав од тефал има решетка за еден вид на скара и сум задоволен засега

https://www.neptun.mk/categories/APARATI_ZA_DOMAKINSTVO/KUJNSKI_APARATI/AIR_FRYER/TEFAL-EY501815

Гледај да е широк, а не длабок air fryer. За да не треба да ставаш работи едни врз други, така не искача нај нај тоа што го правиш.
Филипс и Тефал некако се најдобри, плус можеш кај нив решетка посебна да ставиш и да си го дуплираш капацитетот. Сега малце скапички се во однос на другите, за Филипс само решетката плус е едно 2-3000 илјади.

Ова Шаомиво има ли некакви функции или само пушти изгаси си е? На лик некако ептен едноставно ми делува.
Ма да ако гледам според другите работи што ги прави Шаоми тогаш би идел со нив, изгазија на секое поле.

Не се овие ствари за душата да им ја вадиш. Боље е рерна да се користи. Ја го користам од време на време и сум немал проблеми.
Никакво вадење на душа, 3-4 пуштања неделно, и веќе не личи на ништо.

Не знам изгледа не ви се погодиле, секој ден по два пати го пуштам фраерот, ако не два пати барем по еднаш сигурно иде, 3 години до сега нема проблем никаков. Тефал иначе користам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom