Блам држава

Самка, не знам. Еве Боже сачувај...
Омилен ми е, најсериозно, го имам на ФБ уште од кога си играше во коментари ме сака - не ме сака среде седница. Тој период на сите статуси срценце му имам ставано, но што реакција и да ставиш навистина премалку е за ваква креација од човек.

Знаете можда како го мразам вучиќ, али како му го шукнал на копитово муртинско секоја му чест. Штета што овој не знае за блам, да сум на негово место од срам би ја напуштил конференцијата...

Груевски со камери апсеше „криминалци“, Заев со камери презема „дури“ 4000 вакцини...
Да се смее човек или да плаче???

Груевски со камери апсеше „криминалци“, Заев со камери презема „дури“ 4000 вакцини...
Да се смее човек или да плаче???
Прашај го ставрогин или како и да се викаше штабскиот бот на сдс што лаеше пред неколку години..

:pos:

Аматер Вучиќ, 5 минути траеше средбава на граница и му збогтиса од копитово... Замисли на нас како ни е :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Ќе трае долго денов хаахаха.

Секоја чест на оние жители на Жданец како ќе се симнуваат по таа стрмната уличка што ги поврзува со Козле...

Омилен ми е, најсериозно, го имам на ФБ уште од кога си играше во коментари ме сака - не ме сака среде седница. Тој период на сите статуси срценце му имам ставано, но што реакција и да ставиш навистина премалку е за ваква креација од човек.
Најинтересно е што од ваквите статуси и активноста на Самка сигурно ќе си помислиш дека он е директор на Македонија пат. Но не, директор е некој Албанец што нигде го нема, а Самка е само заменик директор...
На директоров ни CV-то го нема на страната.
Изглеа директорот е од тие рамковните, ваљда го чекаат да си го подигне решението за прераспределба на друго работно место :)

Ама не дека ова ни е прв ваков случај, истово беше со Министерството за животна средина коа министер беше Садула Дураку, кој освен „не се замарам ја со граѓаните“ нигде го немаше, а активен беше само заменик министерот - Јани Макрадули.
Логично после Дураку го ставија министер во Министерството за политички систем, а таму и онака нема што да работиш, па и не се ни приметуваше дека го нема :)

Прашај го ставрогин или како и да се викаше штабскиот бот на сдс што лаеше пред неколку години..
Тука е, со партизански ник, прашај си го ти што имаш за прашвање! Макар што и сам го знаеш одговорот. Морам да признам у последно време само на теми спорт го гледам.

Не се потрудиле и таму да го зачистат снегов, види го тепихот плеснат на кашканици :lolzz:
Шо е Муртињо вака црвен во фасцава ко капс да го имат фатено!?

Ставрогин досега 3-4 пати умре... И пак воскресна. Не знам дали последен пат воскресна или уште не му дошол моментот.

Мене па ми се многу јаки овие што релативизираат со немање зимски гуми или па кој како си исчистил пред дворот, па јас се кладам дека сабајлево на Водњанска ни гуми од оние американскине monster trucks не те переа а строг центар на Скопје.

Ставрогин досега 3-4 пати умре... И пак воскресна. Не знам дали последен пат воскресна или уште не му дошол моментот.
Не вреди да се употребуваат такви епитети за некој како него и компанија слични ликови. Јас би рекол ботови на батерии, секогаш кога им требаат ги палат, и обратно. :):X3:

Мене па ми се многу јаки овие што релативизираат со немање зимски гуми или па кој како си исчистил пред дворот, па јас се кладам дека сабајлево на Водњанска ни гуми од оние американскине monster trucks не те переа а строг центар на Скопје.
Какви зимски гуми ништо не помага на таа удолница по замрзнато,а башка емулзијата дополнително предизвикала контраефект,смрзнала ко со вода да прскале и со тоа дополнително ја влошиле состојбата.Лелеј,со комарци и со смрзнати улици не можат на крај да излезат,а земаа високи политики,децениски спорови да решаваат :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Ова само кај нас ги прскаат улиците за да смрзнат поише,сегде фрлаат средства за да ги одмрзнат

Имало и свечено складирање на вакцините во фрижидер. Со се unboxing пред камери, со доказ дека се ставени во фрижидер, со сè.

Се надевам не го згрешиле фрижидерот.

(Галерија) Првите вакцини против Ковид-19 складирани во фрижидер

pxWgUKB.png

Имало и свечено складирање на вакцините во фрижидер. Со се unboxing пред камери, со доказ дека се ставени во фрижидер, со сè.

Се надевам не го згрешиле фрижидерот.

(Галерија) Првите вакцини против Ковид-19 складирани во фрижидер

pxWgUKB.png

najjako ke bide sega nekoj da im digne pa da treba otkup da platat ko za marihuanata

Ej momci i devojki , abe zaebi popis mopis , eve kolku ziteli ima vo makedonija , po vakcinite ke poznaeme , znaci imame 4000 ziteli , posoneli revakcinacija, megy tie 4000 se zaev ,familijata negova i babami i dedo mi i 120 pretenici , i tie bitiki vididiki i sipiki. Jebote naj retko naselena zemja vo svetot sme... 4K zitwli na tolkava zemja , znaete kolku prazni zgradi ima samo vo skopje ? Mislam povise zgradi otkolku ziteli imame , sigurwn sum deka se povise od 4000 zgradi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom