Блам држава

Мене ме вознемирува моментот што ова е вежбано, пробувано, монтирано, со еден збор - труд е трошен [emoji3590][emoji91]

Три пати го изгледав, нема подобар ending credits за 2020

Мене ме вознемирува моментот што ова е вежбано, пробувано, монтирано, со еден збор - труд е трошен [emoji3590][emoji91]
Ме радува што го користат работното време на продуктивен начин, платено со наши пари.. ме радува.

Последно уредено од модератор:
Не знам зошто ама ова ми делува како нешто што би го смислиле бијонс и поздравот топол :toe:
Што тоа ?
Бреееее....не можеш да не заборавиш:P

А мислев дека нема полошо нешто од рекламите на ДПМНЕ за изборите, кога сите одеа подгрбавени, или кога Мицко го враќаше девојчето од аеродром...

Мора ова да е некој натпревар кој подебилно видео ќе извади...

За жал....шибицарот денес беше во право кога им се обрати на опозицијата-вели : го потпишавме договорот од Преспа, договорот со Бугарија, го изгласамве законот за јазици.....и повторно ве победивме на изборите во Јуни

факт...

Мислам дека зомбињата од The Walking Dead сепак имаат повеќе сива маса и интегритет од оваа лоботомирана партија. Каков блам, туѓ срам да те јаде и малку да е, зеле и ошле во болница да играат на сред пандемија и депресија.

Ова ќе да е сигурно идеја на Коста Петров, не гледам како поинаку дошло до видеово, ова треба минимум ден-два припрема и снимање.

Три пати го изгледав, нема подобар ending credits за 2020
Не можам со сигурност да кажам заради маските, ама една од оние партиски кокошки ми предаваше во средно :D. Ако е таа, ондак ништо не ме чуди лол.
Не знам како не сум ја видел онаа егзибиција на Могилата само, на две минути од дома ми е а мора да се одвивала цел ден. Ко што велиш, на ова труд е трошен. Ми делува како некоја северно корејска пропаганда режирана од фанатични членови која што треба да ја прикаже љубовта кон партијата на еден ваков морничаво весел начин, кој што е својствен за општества каде што владее диктатура и едноумие.

Не можам со сигурност да кажам заради маските, ама една од оние партиски кокошки ми предаваше во средно :D. Ако е таа, ондак ништо не ме чуди лол.
Не знам како не сум ја видел онаа егзибиција на Могилата само, на две минути од дома ми е а мора да се одвивала цел ден. Ко што велиш, на ова труд е трошен. Ми делува како некоја северно корејска пропаганда режирана од фанатични членови која што треба да ја прикаже љубовта кон партијата на еден ваков морничаво весел начин, кој што е својствен за општества каде што владее диктатура и едноумие.
Аааа море...ти од ,,диклевци,, дан си???? :vozbud:

чоек од бел свет да не гледа, одма ќе поверува во чипирање....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom