Дали зборувате за секс со родителите?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали зборите за секс со родителите?

• Вкупно гласачи
    339
Само што зборев со старата. Абе не ми е проблем да зборам со моите за секс, ама зашто мора да има текне дека треба да зборат со мене за такво нешто откако ке ми го прочитаат дневникот?

Јас до сега не сум зборел со моите за секс, немало потреба,
А инаку татко ми одврем не време си кажува: Памет во глава.
и еднаш ми го има кажано вицот Пет минути слатко, цел живот татко.

Pa mislam treba da se zbori poso oni znaat najveke:)Moze vo denesno vreme i nie znaeme poise od niv ali treba da se zbori u sekoj slucaj...

Marata напиша:
Само што зборев со старата. Абе не ми е проблем да зборам со моите за секс, ама зашто мора да има текне дека треба да зборат со мене за такво нешто откако ке ми го прочитаат дневникот?

паметните памтат , а глупавите пишуваат
ај барем сега поопуштено ќе си правиш муабет со мајка ти на таа тема , нема да ти биде срам зш и така веќе знае

Flik напиша:
паметните памтат , а глупавите пишуваат
ај барем сега поопуштено ќе си правиш муабет со мајка ти на таа тема , нема да ти биде срам зш и така веќе знае

Ма нек крши глава, сега и со неа ќе се замара. Башка мене никад не ми било срам со нејзе да зборам за секс. На нејзе и било.

НИКОГАШ!!! Ко што се малце заостанати уште за тоа фали да збориме, не шала на страна воопшто не сум блиска со моите...и сексот уште ни е табу тема...за жал!

MNOGU RETKO

PA AKO NE ZBORUVAME SO STARITE SO KOGO?MA DA NI JAS NE ZBORAM,sRAM MI E I NIKOGAS NE BI IM GO OPISALA PRVOTO SEKSUALNO ISKUSTVO:icon_lol:

Skini caps lock - Garfield

Не. Еднаш, два пати се сврте таа тема али испадна срање!

niemals!
никогаш, не сум баш блиска со моите, а и тие не се баш отворени

nikogas ne sum praela muabet na taa tema so roditelite :)

Marata напиша:
Ма нек крши глава, сега и со неа ќе се замара. Башка мене никад не ми било срам со нејзе да зборам за секс. На нејзе и било.

ццццц невоспитано ниедно , срам да ти е
абе МАЈКА ТИ е бе алооооо, каква е таква е нетреба да ја вреѓаш

Bidejki sme mnogu otvorena familija sekogas kaj nas doma se zborelo na site temi, i uste koga bevme vo pubertet ne ucea na zastita i osnovni raboti koi treba da gi znaeme za deckovice, polovi odnosi, zastita, bolesti itn i mnogu gi pocituvam svoite roditeli poradi toa.

I jas isto taka kako zlobnica. So majka mi sum pootvorena posto tatko mi rabotese vo stranstvo i ne go gledav tolku cesto kako nea. Ali sto i da me interesirase za seksot jas prvo nea ja prasuvav posto sepak mi e majka i mi misli najdobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom