Дали зборувате за секс со родителите?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали зборите за секс со родителите?

• Вкупно гласачи
    339
не зборувам со родителите за такви работи малце ми е незгодно

Glasav so cesto zatoa sto zboruvam so majka mi za seks ;) Sega vleguvam vo pubertet t.e vlezena sum i hormonite mi udrija vo glava :S :D I imam mnogu nejasni raboti ;) Nie so majka mi razgovarame na mnogu temi megu koi i za seks ;)

за мојата лична интима никогаш досега не сум зборувала со родителите а општо за секс како секс и преносливи болести случки на некои девојки и сл работи да

Искрено, мене никогаш не ми дошло до тоа да ја делам интимата со моите, затоа што, пред се ретко ги гледам. Мајка ми знаеше порано да начне некоја таква тема, колку да ме предупреди да користам кондоми, како и на преносливите заразни болести, иако одамна ги надминав тие тинејџерски години. Но секогаш и велев дека знам да се грижам за себе. Крај краева, они се растени во друго време, јас во друго, така да, што и да им кажам не менува ништо, не можам да излезам на крај со нив, па затоа избегнувам да зборам со моите за секс, макар тоа било и на шала.

па со оглед на тоа дека "живеам" настрана од моите т.е. они на еден спрат ја на друг...многу многу не сум во контакт со нив а ни они не ме замараат доле и немам шанса а не ни сакам со нив да зборувам за секс и слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom