Дали зборувате за секс со родителите?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување

Дали зборите за секс со родителите?

• Вкупно гласачи
    339
Не никогаш,а и нема да се случи тоа.Мајка ми е премногу чуствителна,не може со неа нормален разговор за такви теми....
а тато:pos2::pos2:....едноставно нема шанси

Често...
Кај мене не е табу тема тоа веќе неколку години особено со мајка ми, знае скоро се за мојот сексуален живот, ако ми треба некој совет или ако нешто ме интересира ја прашувам без проблем, таков однос имаме развиено, е сеа сигурно нема да и кажам „еј мамо денес ја применив поза 69 супер ми беше“...значи постои сепак некоја мала граница помеѓу она што е доволно таа да знае и она што се вика лични и интимни работи кои остануваат само за мене :D

ретко мнооогу ретко, скоро никогаш. и тоа со тато ако зборнам, а со мама по не.

Зборуваме. Често се интересираат моите, па им појаснувам некои работи.:toe:

мајка ми ме напиња да праиме муабет демек да сум ја прашал шо ме интересира али мене не ми е до тоа дојдено...еднаш на јадење ме праша дали сум ги фаќал женските за цицки... и си станав да си дојадам у соба...:toe:мрдната работа...

ТатоЈебо: Сине ебеш нешо бе, или уше убиваш детство на Дота? На твои години ја неможев глава да дигнам од ебење.
МилеЈебо: Овде и онде се наоѓа по нешо да се ебне Тате.
ТатоЈебо: А оваа плавушава шо ти е новава ја скина бе, или чекаш ја да ти ја изебам?
МилеЈебо: Да да Тате, ја скинав многу преташе али бидна работа.
ТатоЈебо: Браво сине се гордеам со тебе, али за да ја заслужиш титулата јебо ко мене и дедо уше муда т.е. ебење и ебење ти требаат синко, а не Дота.
МилеЈебо: ..................................... ама ја.................. :плаче:

Единствено што може да се подразбере какко муабет со моите е Следниов: Стари ајде деновиве искочете од дома , да се видам со девојчето на раат:wink:

да за многу совети ја слушам мајка ми и супер ми е ,мислам дека секој родител треба да е отворен кон своето дете...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom