UEFA Europa Conference League

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Смешно е што го правдате Партизан за поразот од Санта Клара. Па да беа во квалификации за ЛЕ или ЛШ, едно коло немаше да поминат. Овој срање куп го направија баш за гревови како што се они.
Сите противници на Партизан беа подобри од тие на Звезда, иако Партизан играше во ЛК, а овие во ЛШ.
Дунајска Стреда, Сочи, Санта Клара >>> Каират, Шериф, Клуж

Џабе трошите време на дебилите. Да им објаснувате што и како, нека си лупаат, оставете ги. ;)

Сите противници на Партизан беа подобри од тие на Звезда, иако Партизан играше во ЛК, а овие во ЛШ.
Дунајска Стреда, Сочи, Санта Клара >>> Каират, Шериф, Клуж

Мене ме заболе за тоа Ѕвезда какви противници имала. Не правев ниту споредба . Зборував за амбициите на клубот. Никој не им е крив што имаат јадна управа и што за кур не ги бива. Па мора да играат куп за сиромашни.

Македонските екипи веќе цел месец не знаат што е тоа европски фудбал, додека Гибралтар ќе има свој претставник во групната фаза.

пихиихихихиихихиихихихиихихихихикса комплексашот и она малото запршка во секоја чорба зајаче живи се?

пихиихихихиихихиихихихиихихихихикса комплексашот и она малото запршка во секоја чорба зајаче живи се?
пиче па тагирај ме бе, зашто овака педерски, подмукло... иначе честитам влеговте во куп славице чуткераш... која фаца си ти абортирана тоа чудо, ме споменува и моли бога да не приметам.

Mухухухухурихихихихињохохохохохо!!!
Каков дебил од тренер. Успеа со Рома да изгуби од ескими 6-1 :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Рома бе :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Мурињо што побрзо нека се пензионира, нека почне да работи како аналитичар или нека пишува мемоари. Од дно во дно пропаѓа...

Btw и Тотенхем загуби од Витезе. :D

Btw и Тотенхем загуби од Витезе. :D

Нормално кога дебилот отишол со резервен состав, а на клупа ставил само младинци, ги одмара ѕвездите. Да му ебам цел фамилијарник португалски на него и на оној кој го постави тука.

Која посериозна екипа би го сватила посериозно ова натпреварување? Никаков посериозен бенефит немаат освен за тренинг утакмици за вториот тим ништо посериозно.
Ова напреварување повеќе ми е направено за трето класни клубови да се напреваруваат и да идат до завршница на пролет не ми ме чудело во финале да играат некои анонимни екипи а не моменталниве фаворити Тотенхем,Наполи,Рома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom