Кочани

• Креатор на темата Креатор на темата placeb
  • Време на започнување Време на започнување

Добар град за живеење или не?

• Вкупно гласачи
    20
Не излегува на добро но нема друг пат за да се решат овие проблеми дури и со тепање. Нема да биде прв пат да јадат ќотек Циганите во центарот, очигледно нема да им биде и последен.

А не требало да се откажува но ок, само треба добро да се најави и да се повика на масовност со добар термин, ќе дојдат и деца дури од Чешиново-Облешево и цело кочанско поле а не па од Кочани, еден куп мажи ќе се соберат и тоа го знам оти ги знам Кочанчани дека се зафркнати за овие работи и ете први се дигнаа и организираа во населби како што е Трајаново Трло.

Последно уредено:
*за циганите пишете а за загадувањето к*р ве боле...браво...пред Битола и Карпош моментално сме а градот ни е 2-ца без 3-ца..

*за циганите пишете а за загадувањето к*р ве боле...браво...пред Битола и Карпош моментално сме а градот ни е 2-ца без 3-ца..
Види вака сега, јас не сум од Кочани и не знам колку е загадено, но знам дека кога имаше протест испадна многу народ така да не ти држи место муабетот. Ете и ти не пишував за циганите и сега што?
Секоја тема е битна за еден град па и држава и на сите проблеми треба да се реагира, од екологија па до ова но загадувањето не напаѓа со секири луѓе во своите куќи како циганите, така да безбедноста е примарна тема секогаш. А во Трајаново Трло има и еколошка катастрофа, загадувањето доаѓа исто и од Циганите во голем дел.

https://youtu.be/2zSk8DCWfrA Погоди од прва кој живее во близина?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom