Декриминализација на марихуаната во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата spamer
  • Време на започнување Време на започнување

Дали е добар потег да се легализира рекреативното конзумирање на марихуаната?

• Да.

Гласови: 47 63,5%
  • Не.

Гласови: 17 23,0%
  • Можеби.

Гласови: 10 13,5%

• Вкупно гласачи
    74
konopova deka vi e da se izjasne za temata? mozi i da prate po nekoj nudes fotki dodeka e napafkana.

Карпош (Скопје), дали се рачуна за туристичко место?
За другар прашувам.

edit: "Струга, Охрид, Ресен, Дојран, Скопје, Берово, Маврово "
(пуши кур Битола!)

Карпош (Скопје), дали се рачуна за туристичко место?
За другар прашувам.

edit: "Струга, Охрид, Ресен, Дојран, Скопје, Берово, Маврово "
(пуши кур Битола!)
Зависи кој карпош...?

Значи Заев сака но дали тие околу него сакаат да постапат како што тој сака , треба да престане да кажува по телевизии туку во собрание веднаш да се излезе и да се изгласа процесот на транзиција одстранување од членот за опојни дроги етц...

Значи Заев сака но дали тие околу него сакаат да постапат како што тој сака , треба да престане да кажува по телевизии туку во собрание веднаш да се излезе и да се изгласа процесот на транзиција одстранување од членот за опојни дроги етц...
Они државата продадеа... име сменија... ти па...проблем да се било за еден закон од опојни дроги...:ROFLMAO: и он има корист од марихуаната и тие околу него... народо нека се трове со 250 евра плата полесно да му биде...

@Beric Dondarrion
Се возам шверц ја еднаш у 5ка,уште коа по партизанка идеше,напушен ко тиква,и у К4 ни се качува контрола.И држ недај ги залупавме тука контролориве,дојдоа џандари,и ај да не идентификуваат,ја без документи.Као се викаш,ја му викам Тодоровски Христијан.
Кај живееш,викам у Карпош )))))))
И тој по врака прашува.
Диспечер молам за идентификација Христијан Тодоровски од Карпош )) и дур укопча три пути повтори.
Али затоа поселем у станица Карпош,џигер ме направија )))))

@Beric Dondarrion
Се возам шверц ја еднаш у 5ка,уште коа по партизанка идеше,напушен ко тиква,и у К4 ни се качува контрола.И држ недај ги залупавме тука контролориве,дојдоа џандари,и ај да не идентификуваат,ја без документи.Као се викаш,ја му викам Тодоровски Христијан.
И тој по врака прашува.
Диспечер молам за идентификација Христијан Тодоровски од Карпош )) и дур укопча три пути повтори.
Za falenje rabotava, sramota:facepalm:...I sto vrska ima tvojata glupost u sverc vo avtobus, so marihuanata!?

Оддамна имам мислење дека треба цела држава напушени да бидеме по цел ден, пола болести ќе ни се скратат што ги имаме од стрес и дијазепами. Ем тоа нервозата што ја имаме, таа намрштеност и мизерност че се изгуби, само лабаво замисли сите насмеани до крајници по улица :love: ни етнички проблеми ни национални.. фурај брате малку среќа да осетиме

@Beric Dondarrion
И тој по врака прашува.

Pa zasto si se ponasal taka seljacki, si se vozel shverc, i si se odnesuval taka kon kontrolorite pa ti viknale i dzandari, duri i te pretepale, ne razbiram kakva vrska ima sluckava so marihuana, ili sakas da kazes deka marihuanata vlijaela na tebe da se ponasas taka kako kreten ?

Pa zasto si se ponasal taka seljacki, si se vozel shverc, i si se odnesuval taka kon kontrolorite pa ti viknale i dzandari, duri i te pretepale, ne razbiram kakva vrska ima sluckava so marihuana, ili sakas da kazes deka marihuanata vlijaela na tebe da se ponasas taka kako kreten ?
не
и ја се имам понашано на млади години, коа бев навивач
до годините е

Не ја сфаќате поентата али нема везе.Контролорот ме потегна за монтка,ме бутна на земја и ми ја скина монтката.
Автоматски споено мислење:

Za falenje rabotava, sramota:facepalm:...I sto vrska ima tvojata glupost u sverc vo avtobus, so marihuanata!?
Лепото ми недостигаше :smirce: :ljubove:

Не ја сфаќате поентата али нема везе.Контролорот ме потегна за монтка,ме бутна на земја и ми ја скина монтката.

Pa ti ne ni imas nekakva poenta vo tvojot post, kazuvas samo deka si pusel nekad trava i te tepale dzandari.
Ako e toa se sto imate da kazete za marihuanata, togas na arno neka e.

Pa ti ne ni imas nekakva poenta vo tvojot post, kazuvas samo deka si pusel nekad trava i te tepale dzandari.
Ako e toa se sto imate da kazete za marihuanata, togas na arno neka e.
Па читај меѓу редови,неколку постови поназад и ќе сконташ.
А,што се тиче трава и легализација,ма треба се да легализираа,да бидеме кралство на опијатите,хахаха.
Мене не ми мења тоа многу,јер ја се апгрејдував,крек пушам задње време,хахахаха

Во Израел марихуаната не е легална, ама не казнуваат од одма ако те фатат.
Во Холандија не е легална никаде освен во одредените места кај што е дозволено да се продава и да се конзумира. Тоа значи дека не можеш да си купиш во кафетеријата кај што се продава и дома или во парк да одиш да ја употребиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom